Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Carnaval Versiering

Zoek je versiering voor carnaval?

Wij hebben een mega aanbod carnavalsartikelen. Carnavalsversiering hebben we dan natuurlijk ook. Ballonnen, vlaggenlijnen, slingers, raamstickers en nog veel meer in alle vrolijke kleuren. We hebben brandvertragende carnaval versiering voor bijvoorbeeld horeca in verschillende soorten. Carnaval is een vrolijke periode, het is een periode van feesten, daar hoort leuke versiering bij. Cafe’s, kroegen en feestzalen worden versierd. Het is ook steeds meer een trend om het raam van je huis te versieren of zelfs de hele gevel. Er worden ook wel hele straten versierd, bijvoorbeeld als prins carnaval er woont of de optocht voorbijkomt.

Je huis versieren met carnaval

Laten we thuis beginnen met versieren. Het is superleuk om dit te doen. Je begint met leuke muziek op zetten, carnavalskrakers natuurlijk, dan ben je meteen in de stemming. Gekleurde rolletjes serpentines zijn handig om mee te beginnen. Er zijn brandvertragende serpentines en goedkope serpentines te koop. Serpentines zijn lange smalle stroken opgerold papier. Je koopt serpentines in rolletjes met verschillende kleuren. Als je een paar rolletjes uit de verpakking haalt blijven ze leuk krullen. Je pakt er een paar bij elkaar en hangt ze bijvoorbeeld om de lampen. Dat is een mooi begin. Serpentines kun je ook in trosjes voor de raam hangen. Door de vrolijke kleuren ziet het er meteen gezellig uit.

Op de ramen kun je verder versieren met raamstickers.

Er zijn speciale raamstickers voor carnaval met verschillende afbeeldingen. Deze worden ook wel adhesive genoemd dit betekent zelfklevend. Losse stickers zijn er als confetti stippen of ballonnen. Er zijn ook raamstickers waar bijvoorbeeld een clown op afgebeeld staat. Dit ziet er al heel vrolijk uit! De raamstickers voor carnaval zijn herbruikbaar. Als je deze na carnaval netjes opruimt kun je ze nog vaker gebruiken.
Gewone standaard slingers kun je ook ophangen maar deze zijn niet speciaal voor carnaval. Als de binnenkant van je huis versierd is kun je buiten verder gaan. Hier kun je bijvoorbeeld een vlaggenlijn spannen van de grond tot de dakgoot en weer terug. We adviseren om de carnavals ballonnen pas met carnaval op te hangen anders is er kans dat ze net te vroeg slap worden.

De hele straat versieren voor carnaval?

Gezellig! Dat ziet er mooi uit en schept een band. Samen carnavalsversiering ophangen, dan begint de voorpret voor carnaval. Meestal wordt er gekozen voor vlaggenlijnen in vrolijke kleuren. Elk vlaggetje een andere kleur of een regenboog vlaggenlijn. Het kan natuurlijk ook anders. Voor straten in Brabant worden ook de Brabantse vlaggenlijnen in rood wit gebruikt. Den Bosch, ook wel Oeteldonk genoemd tijdens de carnavalsperiode heeft de kleuren rood, wit en geel. De kleuren rood, geel en groen worden vooral veel in Limburg gebruikt maar zien we ook elders. In deze kleur combinaties zien we niet alleen vlaggenlijnen maar ook veel andere carnavals accessoires. Als de hele straat versierd is wordt ook de gevel vlag uitgehangen. Een vlaggenstokhouder op de gevel met daarin een vlaggenstok met vlag naar keuze.

Wanddecoratie carnaval

Er zijn wanddecoratie borden met allerlei verschillende carnavaleske afbeeldingen om met carnaval te versieren. Deze wanddeco’s voor carnaval zijn er in verschillende maten. Van heel klein tot wel 70 cm groot of zelfs nog iets groter. Er staan vaak afbeeldingen op van clowns in verschillende situaties of van grote clownskoppen. De afbeeldingen kunnen ook van een bepaald thema zijn, denk hierbij aan bier of een piraat. Deze worden dan ook met oktoberfest of halloween gebruikt. De feestelijke wanddecoratie is een versiering die je bijna overal op kunt hangen. Deze carnavals decoratie is licht van gewicht en kan eenvoudig met een plakbandje of aan een spijker gehangen worden.

Brandvertragende carnavalsversiering bestellen

Om brand te voorkomen moet in horeca gelegenheden de carnavalsversiering brandvertragend zijn. Er zijn brandvertragende serpentines, vlaggenlijnen en andere slingers. Er kan ook gekozen worden voor hangmobiles aan het plafond. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen.
Bekijk ons aanbod carnaval versiering online en plaats je bestelling. Het is ook leuk om in onze carnavalswinkel de versiering te bekijken en dan een keuze te maken. We wensen je alvast veel plezier met versieren.