Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Vers houden

Alles om je producten langer vers te houden

Er zijn een heleboel dingen die ervoor kunnen zorgen dat uw voedsel bederft. De open lucht, de temperatuur in de koelkast of vriezer, de blootstelling aan licht en zelfs alleen al het openen van de verpakking van sommige producten kan ervoor zorgen dat ze bederven. Maar vrees niet! Wij hebben een groot assortiment handige vershouddoosjes en andere producten om ervoor te zorgen dat jouw verse producten niet zomaar bederven.

Hoe houd je verse producten langer goed?

Een van de beste manieren om uw groenten en fruit vers te houden is het gebruik van een vershoudbakje of een vershouddoos. Vershouddozen en bewaarpotten zijn er in allerlei soorten, maten en merken. Vooral van Mepal vind u bij Copppens een groot assortiment. Er zijn uiteenlopende modellen van erg grote vershouddozen tot kleine bewaarbakjes en ook hele smalle of juist brede vershouddozen zijn bij ons verkrijgbaar. Zo hebben wij ook verschillende deksels, zodat u de optie kunt kiezen die voor u het beste werkt.

Producten invriezen met een vershouddoos

Een andere manier om uw voedsel vers te houden is door het in te vriezen. Het invriezen van voedsel kan een geweldige oplossing zijn als je te veel van iets hebt en niet wilt dat het bederft voordat je het allemaal kunt opeten. Ook hier kun je vershouddoosjes voor gebruiken. Doe de restjes in een bakje, sluit het deksel goed af en vries het in. Ideaal om later nog eens op te warmen als je geen tijd of zin hebt om te koken.

Vleeswaren en kaas bewaren


Als u vlees of kaas wilt bewaren, is het belangrijk dat u het juiste product gebruikt. Vlees en kaas moeten nooit samen worden bewaard, omdat de smaken zich dan vermengen en de smaak van beide producten verandert. Het is ook belangrijk om ze niet in direct zonlicht of naast andere sterk ruikende voedingsmiddelen te bewaren, omdat dit ook de smaak kan beïnvloeden. Bij Coppens vind u speciale bewaardoosjes die stapelbaar zijn. Hier kunt u gemakkelijk al uw kaas en vleeswaren gescheiden van elkaar bewaren.