Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Wassen & drogen

Voor je was verkopen wij verschillende wasmanden

We hebben wasmanden met deksel, een heup-wasmand die je makkelijk kan tillen als je bijvoorbeeld een trap af moet, opstapelbare wasmanden en opvouwbare wasmanden van Brabantia. Coppens verkoopt onder andere wasboxen van Brabantia, daarin heb je keuze voor een wasbox met een of twee vakken. Er zijn verschillende type wasmanden dus keuze genoeg zodat het past bij je huishouden. Bij een klein huishouden zou je kunnen gaan voor wasmanden met één vak en bij een wat groter huishouden zou je kunnen kiezen voor een wasbox met twee vakken, zodat het sorteren wat makkelijker wordt. Drogen: Voor het drogen van je was hebben we verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld drooglijnen, droogrekken en droogmolens. Voor drooglijnen hebben we echte drooglijnen maar ook wanddroogrekken.

Met drooglijnen droog je je was op een traditionele manier zoals het vroeger al ging. De drooglijnen zijn perfect voor in de tuin of als je een balkon hebt voor aan je balkon. Je kunt de drooglijnen er afhalen als het te koud is om je was buiten te drogen zodat je er dan geen last van hebt. De droogrekken zijn handig, die moet je aan de muur bevestigen. Je kan de droogrekken ook inschuiven zodat (als je er geen was aan hebt hangen) het niet in de weg hangt. Met droogmolens kopen is het wel verstandig als je rekening houdt met de grootte van de molen, dat in verband met het bevestigingssysteem die je in de grond moet monteren. Er zijn verschillende groottes van de droogmolens. Je hebt 50 meter en 60 meter, als je met een groot huishouden bent zou je een droogmolen van 60 meter het beste kunnen gebruiken.

Welke verschillende wasmanden zijn er?

Bij Coppens Warenhuis verkopen we verschillende soorten wasmanden, bijvoorbeeld: wasboxen met deksel, heupwasmanden, wasboxen, opstapelbare wasmanden en opvouwbare wasmanden. Wasboxen met deksel zijn wasmanden die wat smaller maar hoger zijn. Dat is vaak wat makkelijker zodat je niet helemaal krom moet om de wasbox mee te nemen of om je was er in te stoppen. Hierin hebben we verschillende merken en soorten. Het meest voorkomend merk bij wasboxen is Curver, die hebben we in verschillende soorten en maten, zoals Curver Filo 55 liter, Curver Jute 58 liter, Curver Infinity wasbox dots 60 liter, Curver Knit 57 liter en Curver Style 60 liter. Deze wasmanden zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren: Grijs, Groen, Wit en Zilver. Heupwasmanden: Met de heupwasmanden kan je veel makkelijker je was van de ene plek naar bijvoorbeeld je wasmachine brengen, dat komt omdat je de wasmand heel makkelijk op je heup kunt laten leunen. Ook hierin zijn er verschillende soorten en maten, ook hier is het meest voorkomend merk Curver. In heupwasmanden hebben we ook verschillende soorten: Ergo Victor 50 liter, Filo 45 liter, Jute 46 liter, Infinity dots 40 liter, Knit 40 liter en Style 45 liter. Ben je benieuwd en wil je de wasmanden in het echt zien kom dan vooral een kijkje nemen bij ons in het Warenhuis in Volkel.

Er zijn verschillende wasboxen

Je hebt wasboxen met één vak (55 liter) en wasboxen met twee vakken ( 2 x 45 liter) deze zijn van het merk Brabantia. Opstapelbare wasmanden: Met de opstapelbare wasmanden kun je je was sorteren en ben je minder ruimte kwijt. Deze wasmanden zijn ideaal voor het sorteren van de was. Ze zijn makkelijk in en uit te laden, je kunt de wasmand aan de bovenkant en aan de voorkant openen zodat je gemakkelijk de was erin kan leggen en eruit kan pakken. Deze wasmanden kun je ook snel opbergen omdat je ze in kan klappen. Het eventueel verplaatsen van deze wasmanden is makkelijk, want de wasmanden zijn niet zwaar. Opvouwbare wasmanden: De opvouwbare wasmanden zijn makkelijk op te bergen, de wasmanden hebben tevens genoeg ruimte voor een grote wasbeurt. Deze wasmanden zijn geschitk voor vochtige was en droge was, de binnenkant is namelijk voorzien van een waterbestendige coating. Je zou de wasmand ook eventueel kunnen gebruiken als mand voor kranten of tijdschriften. Wat is het makkelijkste hulpmiddel om was te drogen? Als je een 2 persoons huishouden hebt zijn drooglijnen of droogrekken vaak genoeg. Op onze site of bij ons in het Warenhuis kun je zien wat voor verschillende merken en soorten ervan zijn, dus neem gerust een kijkje.

Als je met een groter huishouden bent heb je ook meer was. Droogrekken of waslijnen blijft een mogelijkheid. Een droogmolen is wel handig als je meer was hebt. Bij ons in het assortiment hebben we verschillende droogmolens van verschillende merken. Zo hebben we droogmolens van Brabantia en van Leifheit. Van het merk Brabantia verkopen wij twee verschillende soorten droogmolens de Lift-o-matic en de topspinner.
Als je meer wilt weten over het assortiment van wassen en drogen kom dan een kijkje nemen bij Coppens Warenhuis. Wij helpen je graag met het kiezen voor de juiste wasmanden of drooglijnen.