Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Inklapbare tafels

Ben je op zoek naar een handige inklapbare tuintafel? Dan ben je bij Coppens aan het juiste adres. Coppens Warenhuis is een toonaangevende leverancier van tuinmeubelen. Dan horen er natuurlijk ook inklapbare tuintafels in het assortiment te zitten. Als je een inklapbare tuintafel wil kopen ga je naar Coppens Warenhuis omdat hier de tuinmeubelen uit voorraad geleverd worden.

Wanneer kies je voor een inklapbare tuintafel?

De beste reden om voor een inklapbare tuintafel te kiezen is als je de tuintafel regelmatig op wil bergen en daar weinig ruimte voor kunt of wil gebruiken. Een grote schuur of grote plek in je garage heb je helemaal niet nodig. Een inklapbare tuintafel is erg praktisch in gebruik. Iedereen weet dat de zon draait. Daarom heb je soms in dat ene hoekje in de tuin maar even zon, bijvoorbeeld vroeg in de morgen. Dat is een goed moment om je inklapbare tuintafel te pakken. Je klapt hem uit, zet hem lekker in de zon en je kunt heerlijk buiten genieten van een ontbijt. Dat heb je dan prima in korte tijd neergezet. Een inklapbare tuintafel is echt een aanwinst voor je tuin.

Verschillende modellen inklapbare tuintafels.

Inklapbare tafels zijn er in verschillende vormen. Rond, vierkant of rechthoekig. Er zijn kleine inklapbare bistrotafels en ook wat grotere inklapbare tuintafels van verschillende materialen. Een handige inklapbare tafel is een sta tafel of bartafel. Als je iets te vieren hebt en een feestje geeft is dit een tafel die zowel binnen als buiten makkelijk erbij te zetten is. Een statafel heeft veel voordelen. Een inklapbare statafel is makkelijk in te klappen, heeft weinig bergruimte nodig en er kunnen veel mensen aan staan. Dat is toch ideaal. Teakhout, aluminium of gecoat metaal. Deze materialen zijn duurzaam en worden allemaal gebruikt voor inklapbare tuintafels.

Inklapbare tafel online kopen?

Dat is makkelijk. Bekijk het assortiment inklapbare tuintafels op onze site. Als je de tuintafel nu online bestelt heb je deze snel in huis. Wil je komen kijken en ervaren hoe makkelijk ze in te klappen zijn? Aarzel dan niet en kom naar Coppens Warenhuis. Onze adviseurs staan klaar om u te laten zien hoe handig de tafels in- en uitgeklapt kunnen worden.