Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!
Hartman

Hartman

Vanuit Coppens Warenhuis met Hartman genieten van het buitenleven.

Een Hartman tuinmeubelen kopen?

Iedereen, elke generatie kent Hartman tuinsets. Hartman Sophie, een moderne strakke trendy tuinstoel zie je nu al in veel tuinen staan. Ook bij appartementen op een balkon is de Sophie stoel van Hartman heel populair. Of de Delphine dining chair, een vlechtwerkstoel in dezelfde strakke stijl. In veel tuinen staan nog vaak de oude versleten kunststof verstelbare stoelen die al jaren geleden zijn aangeschaft. Bij andere mensen staan aluminium verstelbare tuinstoelen van Hartman. Deze heeft Hartman in verschillende uitvoeringen. Hartman heeft al jarenlang voor iedereen de juiste tuinstoelen, voor vele jaren tuinplezier. Dankzij 50 jaar ervaring heeft Hartman de kennis om tuinmeubelen te maken van hoogwaardige kwaliteit. Bij Coppens Warenhuis in de showroom vind je niet alleen verschillende tuinstoelen, maar ook mooie tuintafels van Hartman. Zo heb jij binnen no-time een mooie Hartman tuinset zelf in huis.

Hartman combineert comfort, kwaliteit en design in tuinmeubels.

Zitcomfort en gemakkelijk in onderhoud zijn 2 aspecten die in elk Hartman tuinmeubel terugkomen. Wij van Coppens Warenhuis vinden dat dit 2 belangrijke argumenten zijn om voor een Hartman tuinmeubel te kiezen. Tuinstoelen van Hartman bieden optimaal comfort. Elk product van Hartman wordt getest op sterkte, kleurvastheid en weerbestendigheid. Wat mooi is, dat moet mooi blijven is hun uitgangspunt. Daar kunnen wij zeker achter staan.

Hartman heeft een Nederlands product

Een leuk weetje is dat de moderne Sophie tuinstoel van Hartman in Nederland wordt geproduceerd. Deze kunststof kuipstoelen worden gemaakt in Losser in Twente. Op deze manier heeft Hartman een goed zicht op de ontwikkeling en het productieproces. Daarom kunnen ze ook een garantie geven van maar liefst 5 jaar. Koop lokaal is een goede boodschap in de tijd waarin we nu leven. Ga je een Hartman Sophie stoel of tafel kopen? Dan koop lokaal!

Hartman textiel

Met Hartman kun je echt compleet genieten van het buitenleven. Hartman heeft niet alleen tuinmeubelen, zij hebben ook een grote collectie tuinkussens. Elk jaar komt Hartman met een mooie nieuwe collectie tuinkussens van modernste stoffen. Er zijn tuinkussens voor vrijwel elk model stoel. Dikke tuinkussens met een hoge rug, bankkussens, ligbedkussens, sierkussens en nog meer. De Sophie stoel van Hartman is ergonomisch gevormd en heeft voor het zitcomfort niet echt een kussen nodig zou je denken. Dat is ook zo. Daarom is het Sophie tuinkussen ook zo plat. Als het echt warm is buiten zit je fijner op een plat kussentje dan rechtstreeks op kunststof. De printjes op de kussentjes zijn zo leuk dat het ook nog een extra dimensie geeft aan de toch al zo mooie stoel. Hartman biedt tuinkussens in groen, grijs, blauw en nog veel meer kleuren, zo zit er altijd wel een perfecte kleur voor jou bij. Ook het platte Delphine stoelkussen heeft een antislip matje aan de onderkant, dan glijdt het kussentje niet uit de stoel. In de tuinmeubel collectie van Kettler zie je veel metalen stoelen, ze hebben allemaal een ander model kussens nodig. Ook deze kussens heeft Hartman in de textielcollectie.

Hartman textiel is goed te combineren. Als je kiest voor een sierkussen van Hartman voor je loungeset, dan kun je ervan op aan dat er verschillende lendenkussens zijn of sierkussens van een andere stof om een mooie combinatie te maken. De meeste loungesets zijn grijs, antraciet of een andere basic kleur. Het is leuk om deze sets aan te kleden met een leuke combinatie set sierkussens van Hartman.