Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Emmers

Van grote- tot kleine emmers - er is er een voor ieder gebruik

Als je op zoek bent naar een handige en duurzame emmer, ben je bij Coppens aan het juiste adres! Onze collectie emmers biedt een ruime keuze aan verschillende soorten en maten, waardoor er voor iedereen wel een geschikte emmer te vinden is. Of je nu op zoek bent naar een kleine emmer voor het schoonmaken van je huis, of juist naar een grote emmer voor het wassen van je auto, bij ons vind je het allemaal.

Ontdek onze diverse collectie emmers

Onze collectie emmers bestaat uit verschillende soorten en maten, waardoor er voor iedereen wel een geschikte emmer te vinden is. Zo hebben we emmers in diverse kleuren, van klein tot groot en met diverse handige accessoires. Daarnaast zijn onze emmers multifunctioneel. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte emmer te vinden!

Schoonmaakemmer of mopemmer - Kwaliteit staat voorop

Of u nu op zoek bent naar een grote emmer voor het schoonmaken van vloeren, of een kleinere emmer voor het schoonmaken van ramen of het dweilen van uw keuken, we hebben het allemaal. Onze emmers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, en sommige zijn zelfs voorzien van een handige uitloop waardoor u gemakkelijk water kunt aftappen zonder de emmer te hoeven kantelen.Onze emmers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam en stevig, zodat u ze keer op keer kunt gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat ze breken of lekken. Bovendien hebben veel van onze emmers een handig handvat waardoor ze gemakkelijk te dragen zijn, zelfs als ze vol zijn met water of schoonmaakmiddel.

Bestel jouw emmer bij Coppens

Of je nu een bedrijf runt of gewoon op zoek bent naar een handige emmer voor bij de schoonmaak thuis, wij hebben de juiste emmer voor jou. Bestel nu je emmer bij Coppens Warenhuis en profiteer van onze snelle levering. Of kom langs in onze winkel om het complete assortiment te bekijken!