Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Western

Western kleding kopen

Ben je op zoek naar een mooi carnaval kostuum voor heren of dames waarmee jij je even waant in het t Wilde Westen? Stoere Western themakleding is bij Coppens Warenhuis verkrijgbaar voor cowboys en cowgirls. Ontdek de leukste outfits voor een sheriff of indiaan.

Het Wilde Westen

Een pioniers samenleving in het noordwestelijk deel van Amerika wat meteen doet denken aan schietpartijen, bankovervallen en saloons vol dronkenlappen, maar ook goudzoekers, indianen en cowboys. De een stal van de ander en werd dan door nummer drie overmeesterd. Er zijn vele legendarische personen uit het Wilde Westen die ook in vele Westerns verfilmd zijn. Denk aan Billy the Kid, Jesse James en Buffalo Bill, maar denk ook aan iconische films als The Good, the Bad and the Ugly en Once Upon a time in the West.

Western kostuum voor dames, heren, kinderen

Vele typische karakters zijn terug te vinden in dit avontuurlijk thema Western. Zie je jezelf als Cowboy Billy the Kid in een stoer gilet met cowboy chaps of draag je liever een spijkerbroek met een Cowboy blouse. Wil je verkleed gaan als Zorro, een western bandiet met een heuse cape en ooglap? Als indiaan maak je ook zeker indruk tijdens Carnaval in een mooi indianen kostuum wat je compleet maakt met een kleurrijke indianentooi. Voor dames die zich als Can Can girl op een themafeestje willen laten zien of verkleed als cowgirl of sexy indiaan met Carnaval hebben we diverse mooie jurkjes in dit thema. Ook kun je als elegante cowgirl de saloon binnen treden met een mooie Cowboy rok die je met een riem en schouder vrije blouse combineert. Cowboy kleding en indianenkleding is er ook voor kinderen dus zou je als familie ook als indianenstam of cowboy familie kunnen verkleden.

Western accessoires

Om je Western outfit helemaal compleet te maken hebben we natuurlijk ook accessoires om je als ‘echte’ cowboy of indiaan te laten verschijnen op een feestje. Bij een Cowboy denk je dan aan een cowboy hoed, lasso, geweer en stoere sporen voor aan je laarzen. Waarschijnlijk neem je je paard niet mee op een feestje maar toch maakt dit een outfit compleet en steel jij de show tijdens een line dance op de dansvloer. Bij een indiaan maak je je outfit compleet met een indianentooi of hoofdbandje, pijl en boog, bijl en eventueel indianentasje. We beschikken over diverse mooie pruiken in ons assortiment en schmink van Grimas en Superstar om je tot heuse indiaan om te laten toveren.