Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Afval verzamelen

Prullenbak kopen

Als u een prullenbak wilt kopen, waar let u dan op? Op de kwaliteit? U wilt graag een prullenbak die lang mee gaat. Op het uiterlijk? De afvalbak moet er een beetje netjes uit zien. Vaak staat deze in het zicht (keuken of achterbouw).

Bij Coppens heeft u een ruime keuze aan huishoudelijke artikelen zoals prullenbakken. U kunt terecht voor de bekende merken (Brabantia & Curver) maar ook voor de goedkopere merken.

Voor ieder is er wat wils. De ene prullenbak is de andere niet.

Bekijk en bestel eenvoudig online of kom naar onze MEGASTORE in Volkel.

Brabantia prullenbak kopen?

Een Brabantia prullenbak kenmerkt zich door zijn goede kwaliteit en mooie design. Doordat de Brabantia producten een goede kwaliteit hebben wordt er ook 10 jaar garantie volledige fabrieksgarantie gegeven. Ongeacht welk model vuilnisbak er gekozen wordt. Gaat u graag voor gemak? Bestel dan ook de Brabantia vuilniszakken. Deze zijn altijd de beste keuze. Ze zijn gemakkelijk en snel te plaatsen. Daarnaast zijn ze nagenoeg onzichtbaar omdat ze altijd precies in de bak passen. De term prullenbak werd vroeger vaak gebruikt voor een mand of bak waar men destijds papieren prullen in bewaarde. Tegenwoordig wordt de naam nog steeds gebruikt voor artikelen zoals vuilnisbakken en afvalemmers. Er wordt dan vaak ook hetzelfde bedoeld. Brabantia heeft diverse soorten prullenbakken. Een opsomming van de Brabantia vuilnisbakken:

  • Brabantia Touch Bin (een van de populairste prullenbakken)
  • Pedaalemmer
  • Slide bin
  • Push bin
  • Flame Guard (voor smeulende sigarettenpeuken)
  • Inbouwemmer
  • Binny
  • Papierbak

Niet al deze afvalbakken zitten in ons assortiment. Bekijk het actuele assortiment online en bestel eenvoudig online. Of kom naar onze MEGASTORE om alle afvalemmers van het topmerk Brabantia te komen bekijken. Naast Brabantia hebben we ook andere merken zoals Curver

Sunware afvalbakken en prullenbakken

Opzoek naar een goedkope Sunware afvalbak? Bekijk dan eens het assortiment bij huishoudelijkcoppens.nl. Wij bieden een groot assortiment van Sunware afvalbakken, prullenbakken en afvalemmers.

Zo vindt je tafelafvalemmers en kleine prullenbakjes van 1,5 liter, 5 liter, 8 liter, 10 liter en 12 liter. Maar ook afvalbakken van 25 liter, 50 liter, 70 liter en zelfs 75 liter.

Bestel eenvoudig een Sunware afvalbak online bij huishoudelijkcoppens.nl of kom naar de MEGASTORE in Volkel. Naast Sunware hebben we ook Brabantia en Curver prullenbakken

Kleine Rosti Mepal afvalbakjes kopen

Het merk Rosti Mepal biedt leuke kleine afvalbakjes voor op tafel. De afvalbakjes zijn te verkrijgen in leuke kleurtjes en vormen. Ideaal voor bijvoorbeeld sportkantines, personeelskantines of wellicht op je aanrecht.

Zo hebben we de Mepal Calypso, een klein afvalbakje. Deze neemt weinig ruimte in op tafel of op het aanrecht. Daarnaast kun je er eenvoudig iets in doen door de grote vulopening. Reinig eenvoudig in je afwasmachine.

Naast de Calypso hebben we ook de Mepal Cube. Een klein tafelafvalbakje in diverse leuke kleuren. Daarnaast staat deze ook nog leuk op je tafel of aanrecht. De Mepal Cube wordt vaak gebruikt thuis, op kantoor of in horecagelegenheden. Ook deze afvalbak kun je gemakkelijk reinigen in de vaatwasser.

Bestel eenvoudig online of kom naar de MEGASTORE in Volkel.