Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Vliegengordijnen

Vliegengordijn kopen?

Dat is een goed idee, dan kun je van het mooi weer genieten zonder last te hebben van vliegende insecten. Houd vliegen en andere insecten buiten de deur met een vliegengordijn van Coppens Warenhuis. Hier kun je een keuze maken uit een groot aanbod mooie en functionele vliegengordijnen in verschillende kleuren.

Zowel in de lente als in de zomer is het fijn om de buitendeur open te laten staan. Een nadeel, binnen de kortste keren heb je vliegen en muggen in huis. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Vliegen zijn vies en dragen veel bacteriën bij zich. Een vliegengordijn biedt dan uitkomst. Laat vliegende insecten mooi buiten.

Bekijk en bestel een vliegengordijn vandaag online voor 15.00 uur, dan heb je die morgen in huis. Je hoeft hem dan alleen maar zelf op te hangen en dat is niet moeilijk. Natuurlijk ben je ook welkom in ons warenhuis, dan helpen wij je de beste het beste vliegengordijn te vinden. Kies wat je mooi vindt uit ons ruime assortiment vliegengordijnen.

Verschillende vliegengordijnen

In onze grote collectie vind je een tal aan verschillende vlieggordijnen van hoge kwaliteit. Van zeer functionele vliegengordijnen tot mooie vliegengordijnen ter decoratie die prachtig hangen. Een deurgordijn kan er sfeervol uitzien, insect weren en tevens ook voor de sier zijn. Deze mooie vliegengordijnen kunnen ook gebruikt worden om 2 ruimtes van elkaar te scheiden of als decoratie aan de wand.

Bij Coppens Warenhuis hebben wij PVC vliegengordijnen, kattenstaart vliegengordijnen en kunststof hulzen. Voor iedere prijsklasse is er wel een vliegengordijn te vinden. Ons assortiment heeft goedkope vliegengordijnen en gordijnen die wat duurder zijn. De duurdere vliegengordijnen hangen mooi recht naar beneden en heel dicht op elkaar. Ze zijn verzwaard en vallen daarom sneller terug in de juiste positie. Als je veel last hebt van vliegen kunnen we deze vliegengordijnen zeker aanbevelen. Je kunt een verzwaard kunststof vliegengordijn kopen of een hulzen gordijn. Als je een hond in huis hebt loopt deze misschien af en toe de tuin in als de deuren openstaan. Het voordeel van een verzwaard vliegengordijn is dat deze dan weer mooi dicht gaat hangen als de hond er door gelopen is. Ideaal toch?

Vliegengordijn hulzen kopen

De hulzen van een vliegengordijn zijn gemaakt van polyethyleen. De kokertjes van het gordijn zijn ongeveer 6 cm lang. Polyethyleen Is een kunststof, het gaat lang mee en blijft lang mooi. Je kunt jarenlang van een hulzengordijn genieten. Als dit een keer tussen de deur komt hoef je nietbang te zijn dat de hulzen beschadigen. Ze zijn sterk en flexibel.

Wat is de beste vliegengordijn?

Als je het ons vraagt is er maar een antwoord. Kunststof vliegengordijnen! Ze zijn gemaakt van kunststof, maar ijzersterk! Met een kunststof vliegengordijn van de vliegengordijnenexpert laat je gerust je balkon of tuindeur open staan. Ze zijn verzwaard en hangen mooi dicht op elkaar. Kunststof vliegengordijnen hebben ook nog een ander voordeel. Ze laten veel licht door omdat ze semi-transparant zijn.

Vliegengordijn op maat

Kortom, met een vliegengordijn kun je extra genieten van mooi weer. Deuren open en geen vliegende insecten in huis. Dat is ideaal. Standaard maten vliegengordijnen zijn uit voorraad leverbaar. Heb je een vliegengordijn op maat nodig? Neem dan contact met ons op!