Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Elektrische barbecue

Waarom kies je voor een elektrische barbecue?

Een elektrische barbecue is snel heet en je kunt de temperatuur makkelijk regelen. Geen gas, briketten of houtskool nodig. Je steekt de stekker in het stopcontact en kunt vrijwel meteen beginnen met eten bereiden. Dit is een goede reden om een elektrische bbq aan te schaffen.
Een elektrische barbecue wordt ook wel aangeschaft als tweede barbecue. Naast een kamado of briketten barbecue bijvoorbeeld. Als hier iets in bereid wordt met een langere bereidingstijd is het fijn om een elektrische barbecue erbij te hebben. Je kunt dan toch iets bakken in de tijd dat de andere bbq aan staat.
Stel je voor, buiten is het lekker weer. Na een dag hard werken kom je thuis en je hebt geen zin om in de keuken te staan. Je hebt wel honger. Hoe fijn is het dan als je alleen maar de stekker in het stopcontact hoeft te doen om je eten buiten te bereiden? Heerlijk toch!

Is eten van een elektrische bbq lekker?

Het is een fabeltje dat vlees van een elektrische barbecue niet zo lekker is als van een gas of briketten barbecue. Neem als voorbeeld een hamburger. Wat voor vlees wordt hiervoor gebruikt? Is het varkensvlees of rundvlees of half om half? Welke kruiden zijn er gebruikt? Iedereen heeft een eigen voorkeur. Of het eten lekker is wordt mede bepaald door de kwaliteit van het vlees en niet te vergeten de kok.
Probeer eens een smaaktest: Vlees van hetzelfde stuk, gebakken door dezelfde kok,
op een elektrische bbq, een gasbarbecue of een houtskoolbarbecue. Dan mag jij zeggen of je het verschil proeft.
Als het een goede kok is zal er echt heel weinig verschil zijn! Ben je overtuigd van het gemak van een elektrische barbecue? Dan vind je in ons assortiment de mooiste elektrische barbecues van Weber. Ontdek onze barbecues online of kom langs in de winkel voor meer inspiratie en advies!