Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Verlichting

Verlichting

Coppens heeft een collectie verlichting die in menig verlichtingszaak niet te vinden is. Binnenverlichting, buitenverlichting, modern, nostalgisch, chique, klassiek, rvs, brons, nikkelmat, railsystemen en inbouwspots; het staat en hangt er allemaal. De verlichtingsafdeling bij Coppens warenhuis is helemaal vernieuwd. Hierbij is vooral de aandacht uitgegaan naar led verlichting, dimbaar en zeer energiezuinig. Een vernieuwde collectie in warm wit, maar ook sfeerkleuren zijn hier niet vergeten. Dat de afdeling vernieuwd is wil niet zeggen dat de gloeilamp verdwenen is. Coppens warenhuis heeft alle soorten en maten gloeilampen. Door de uitgebreide collectie en de scherpe prijzen zal iedereen bij Coppens het licht zien. De verlichtingsafdeling kunt u vinden op de eerste etage van het warenhuis. 

Lampen kopen?

Met de juiste verlichting kun je de juiste sfeer in je woonruimte creëren. Warenhuis Coppens heeft de mooiste lampen voor je woonkamer in huis. Plafondlampen, hanglampen en staande lampen of vloerlampen kopen kan bij Coppens tegelijk met de andere inrichting van je huis. Natuurlijk kun je hier ook lampen kopen als je de huidige verlichting in huis wil vervangen.
Goedkope lampen en de nieuwste trends verlichting? Ook voor verlichting heeft Coppens verschillende stijlen zoals landelijk en klassiek, alsook moderne verlichting te bieden in vele prijsklassen.

Niet alleen voor de woonkamer, natuurlijk ook voor andere woonruimtes in huis kun je hier verlichting kopen. Of het gaat om keukenverlichting, badkamerverlichting, verlichting voor de slaapkamer of een lamp voor de keuken, bij Coppens kun je het vinden. Praktische lampen zoals bureaulampen zijn er ook in verschillende modellen. Lampen voor binnenshuis, buitenverlichting of tuinverlichting zoals lantaarns of spotverlichting. Warenhuis Coppens biedt veel meer. Zowel klassieke gloeilampen, energie besparende lampen, als ledverlichting