Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Bistro tafels

Een bistro tuintafel kan meerdere functies hebben.

Je kunt een bistro tafel gebruiken om meer sfeer in de tuin te creëren. Een bistro tafel is niet zo goot en neemt weinig ruimte in beslag. Een bistro tafel staat bijvoorbeeld leuk in een hoekje van de tuin met een plantje op het blad. Dat is leuk om te zien, het ziet er gezellig uit. Maar als je een bistro tafel koopt zul je zien dat deze vaak gebruikt wordt. De meeste bistro tafels zijn inklapbaar en daardoor makkelijk te verplaatsen. Dat kan een uitkomst zijn. Stel je krijgt vrienden en / of familie op bezoek. Je wil gezellig buiten dineren, maar de dining tuintafel is te klein. Als je in het bezit bent van een bistro tuintafel kun je deze eenvoudig er bij zetten. Zo krijg je extra ruimte voor wat zitplaatsen er bij. Een bistro tafel is ook handig als je gaat barbecueën. Het kan een goede plek zijn om je vlees en groente uit te stallen, dicht bij de barbecue, dan kan het er makkelijk op gelegd worden. Zo zie je maar… een bistro tafel ga je vaker gebruiken dan je in eerste instantie had gedacht.

Bistro tafel, de oplossing voor kleinere terrassen

Bistro tafels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Een ronde bistro tafel of een vierkante bistro tafel. Beschik je over een balkon of kleine tuin, dan heb je waarschijnlijk niet genoeg ruimte voor een grotere dining tuintafel. Een gezellige bistro tafel kan dan uitkomst bieden. Je kunt een mooie tuinset creëren door een bistro tafel te plaatsen met leuke tuinstoelen. Zo kun je toch heerlijk buiten dineren of lekker een glaasje drinken op je eigen terras. In de horeca, bij restaurants zie je meestal ook leuke bistrotafels op het terras staan. Het ziet er meteen gezellig en uitnodigend uit. Er kunnen veel bistrotafeltjes op een groot terras geplaatst worden.

Materialen bistro tafels

Bekijk ons assortiment bistro tafels online of in ons mega warenhuis in Volkel. Je vindt er bistro tuintafels van verschillende materialen. Wicker bistro tafels, dit is een vlechtwerk van kunststof draden. Aluminium bistrotafels, licht van gewicht. Bistro tafels met een mecalit blad, duurzaam en makkelijk in onderhoud. Stek metaal, door de poedercoating zijn deze goed weersbestendig. Om een stukje natuur terug te laten komen in je tuin kun je ook kiezen voor hout. Helemaal van hout of een metalen onderstel met een teak blad. Bistrotafels bestellen kan online in de webshop. Dan heb je je bistro tafel snel in huis. Als je ons warenhuis bezoekt kun je een bistro tafel kopen en meteen meenemen. Bistro tafels worden uit voorraad geleverd.