Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Cowboykleding dames

Waan je in het wilde westen in een echt cowgirl kostuum

Wil jij de show stelen tijdens carnaval? Ga dan voor een cowgirl kostuum! Met een stoere cowboy aan je zijde of als lone ranger ben jij helemaal klaar voor de festiviteiten. Zet er nog een mooie cowboy hoed bij op en pak er een lasso of geweer bij en jij bent er helemaal klaar voor. Of het nu is voor carnaval, Halloween of verkleedfeestje, wij hebben de western-look voor jou.

Het wilde westen is altijd een populaire inspiratiebron geweest voor verkleedpakjes. Vandaag de dag worden cowboys en cowgirls beschouwd als iconen van de Amerikaanse geschiedenis en cultuur. Van saloons tot rodeo's, of het carnavalsfeest in de buurt, je vindt cowboys tegenwoordig overal.

Vroeger waren cowboys meestal mannen die op boerderijen en ranches in Texas werkten. Maar waarom zouden alleen jongens alle plezier hebben? Tegenwoordig kunnen zowel mannen als vrouwen deel uitmaken van het wilde westen door je te verkleden als cowboy of cowgirl!

Vol zelfvertrouwen als cowgirl op pad!

Of jij nu als sexy cowgirl op pad wilt gaan, of de klassieke cowgirl look wilt omarmen, het kan bij ons allemaal. Zo hebben wij complete pakjes of kun je jouw cowgirl kostuum helemaal zelf samenstellen met de perfecte top en broek of rok! Franjes, felle kleuren, er is genoeg keuze zodat er altijd iets bij zit waar jij je op je gemak mee voelt.

Zodra je alles voor je outfit hebt, is het tijd om met je nieuwe look te pronken! De sleutel hier is vertrouwen; wees niet bang om als een gek accessoires aan te brengen - als het er goed uitziet, draag het! Voeg wat opvallende sieraden toe, zoals kettingen of een opvallende ring - alles wat van veraf gezien schittert en glanst zorgt ervoor dat iedereen je geweldige cowgirl outfit ziet! En vergeet niet - het maakt niet uit wat voor soort evenement je bijwoont altijd onthouden dat het hebben van plezier moet topprioriteit dus geniet van jezelf en laat je innerlijke cowboy spirit eruit!

Vind het bij Coppens

Bij Coppens hebben wij de cowboy kleding en accessoires die jij nodig hebt om met gemak jouw wilde westen look bij elkaar te krijgen waarmee jij de show steelt. Plus, met een brede selectie van maten is er voor elk wat wils!

Ben je benieuwd naar al onze cowgirl pakjes? Kom dan langs in onze winkel of bestel gemakkelijk jouw cowgirl kostuum online. Of ben je misschien nieuwsgierig naar onze andere carnavalspakjes? Wij hebben genoeg voor heren carnavalsoutfits en dames carnavalsoutfit zodat er altijd wel iets tussen zit!