Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Carnavalskleding

Zondag 2 juni geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Goedkope carnavals kleding vind je bij Coppens warenhuis. Wij zijn servicegericht en goedkoop! Bestel online voor carnaval 2024.

Carnaval

Coppens is ook zeer sterk in seizoenartikelen. Carnaval neemt hier een belangrijke plaats in. Het seizoen begint met Halloween en Oktoberfeste. Daarna wordt dit uitgebreid. Het is al meteen feest als je de 1500m2 hal betreedt. Muziek klinkt uit de speakers en er zijn paskamers genoeg. De hal hangt vol met kleding en er is een lange wand met allerlei leuke accessoires. Om het geheel compleet te maken staat er een lange balie met o.a. pruiken en sieraden. Het feest begint als je bij Coppens bent geweest. Bestellen in de webshop is natuurlijk lekker makkelijk en deze is 24 uur open.

Oktoberfest, Halloween, 11/11bal prinsenbal… We tellen af naar Carnaval! Het grootste verkleedfeest van Brabant en Limburg, ook steeds meer bekend boven de rivieren. Hoe ga jij verkleed met carnaval? Bij Coppens Warenhuis is inspiratie genoeg voor iedereen van elke leeftijd. Alle denkbare thema’s zijn in huis. Ook kleine babymaatjes en een mooie plus-size collectie. Complete kostuums met alle denkbare accessoires er bij. Voor groepen vanaf 10 personen die het zelfde gekleed willen gaan wordt er een speciale groepskorting berekend. De weken voorafgaand aan carnaval worden er extra ruime openingstijden gehanteerd om iedereen in de gelegenheid te stellen te komen kijken. Paskamers zijn er voldoende. Het is pas feest als je bij Coppens bent geweest! Maar online bestellen is makkelijk en kan natuurlijk ook.

Oktoberfest

Het Oktoberfest is van oorsprong een volksfeest in Munchen. Dit is overgewaaid naar Nederland. In diverse dorpen en steden wordt Oktoberfest gevierd. Het wordt gezien als een groot bierfestival, maar er wordt natuurlijk niet alleen bier geschonken. Oktoberfest wordt ook wel Tirolerparty genoemd. Dit heeft alles te maken met de feestkleding die er gedragen wordt. Bekijk onze oktoberfest kleding in categorie oktoberfest.

Halloween

Bij Coppens warenhuis wordt half september speciaal een afdeling ingericht om hier op in te spelen. Er is een grote keuze in scarry kleding en accessoires. In diverse dorpen en steden worden Halloweentochten gehouden. Iedereen loopt verkleed; griezelen op straat of ergens anders, “trick or treat”, het engste feest van het jaar. Als je niet mee loopt is het wel leuk om je huis te versieren voor deze tijd. Ook hiervoor kun je natuurlijk bij Coppens terecht. Coppens biedt veel meer!

Carnavalskleding kopen?

Kom naar onze carnavals Megastore voor een zeer groot aanbod carnavalskleding en carnavalsartikelen of bekijk het complete aanbod alvast online. Tevens kun je in onze webshop terecht voor ruim honderd carnavalsartikelen die online te bestellen zijn. Nog niet zeker hoe je verkleed zal gaan met carnaval? Laat je inspireren via onze website en kom langs in de carnavalswinkel in Volkel. Je slaagt bij ons altijd. Zoek je bijvoorbeeld een superhelden kostuums? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ook vriendengroepen kopen carnavalskleding bij Coppens en krijgen vanaf 10 stuks korting. Vraag hier je korting op carnavalskleding aan.

De carnavalscollectie bestaat onder andere uit: carnavalskleding baby, carnavalskleding dames, carnavalskleding heren, carnavalskleding kinderen en carnaval accessoires. Al ruim voor de carnaval stellen we met zorg een mooi en groot assortiment carnavalskleding en carnavalsartikelen samen. Met een groot aanbod zit er altijd iets voor jou tussen. In onze winkel kun je alle kleding voor carnaval passen zodat je altijd de juiste maat koopt en kijkt of het carnavalsartikel je past.

Naast het assortiment unieke carnavalskleding hebben we ook een assortiment met carnaval accessoires. Deze kun je natuurlijk ook online bekijken maar het is veel leuker om ze te bekijken in de winkel. Met onze 1000m2 aan carnavalsspullen en carnavalskleding hebben we de grootste collectie carnavals kleding van Brabant. Om iedereen een kans te geven om onze carnavalscollectie te bekijken zijn we enkele weken voor carnaval extra vaak open. De tijden worden bekend gemaakt op onze site.

Goedkope Carnavalskleding kopen

Ook alle feestartikelen, carnavalsdecoratie, carnaval schmink en make-up, carnavalsmaskers, schoenen en handschoenen koop je in de megastore van Coppens Warenhuis. Een groot aanbod carnavalsartikelen bestel je online in onze carnavalshop. Ook voor goedkope carnavalskleding voor groepen kun je bij Coppens Warenhuis slagen. Met een hele groep verkleed in hetzelfde carnavalsthema, dat is natuurlijk erg leuk. In het ruime assortiment zit altijd wel iets voor jouw groep! Niet alleen carnavalskleding maar ook carnavalsaccessoires.

Staat het door u gewenste artikel niet in onze webshop vraag er dan naar via [email protected]. Het is goed mogelijk dat we het in onze winkel op voorraad hebben of dat het voor u besteld kan worden.

Carnavalskleding groepen kunnen besteld worden vanaf 10 personen. Groepen kunnen vragen naar onze speciale groepskorting voor de aanschaf van carnavalskleding, carnaval outfit, carnavalspak of verkleedkleding. Goedkope Carnavalskleding en carnavalskleding voor groepen koop je dus bij Coppens Warenhuis in Volkel. Veel bezochte pagina´s zijn: piratenpak kopen, carnavalskleding online, carnavalskostuum, carnavalswinkel Eindhoven, carnavalswinkel Nijmegen, carnavalswinkel Oss