Mepal


producten zichtbaar

Mepal Drinkbekers, broodtrommels, opbergboxen en meer!

Het is belangrijk om gehydrateerd te blijven en gezond te blijven eten, maar dat is best vaak nog lastig. Daarom is het belangrijk om altijd een waterfles bij de hand hebben. Mepal heeft waterflessen van hoge kwaliteit die duurzaam zijn en de slijtage van dagelijks gebruik kunnen weerstaan. Ze zijn verkrijgbaar in 500 ml en hebben een lekvrije dop met een handige lus om ze gemakkelijk mee te nemen.
En ook als je graag elke dag je lunch van thuis meeneemt, dan zorgen deze lunchboxen ervoor dat je nooit iets vergeet! Zo kun je altijd je gezonde snack, salades of kwark meenemen.

Mepal drinkbekers en broodtrommels

De Mepal waterflessen zijn bij Coppens verkrijgbaar in een formaat van 500ml en zijn gemaakt van duurzaam, hoogwaardig kunststof. In ons assortiment vind je ze in allerlei kleuren. En natuurlijk kun je ook een mooie, bijpassende Mepal broodtrommel vind voor bij je beker.
Ideaal voor je kindje om mee naar school te nemen, maar natuurlijk ook heel mooi voor jezelf.

Vershouddozen, opbergboxen, prullenbakjes en nog veel meer

Naast drinkbekers en lunchboxen heeft Mepal ook een uitgebreid assortiment keukenproducten. Dit zijn onder andere voedseldozen in verschillende maten, opbergdozen, broodtrommels, afvalbakken en nog veel meer. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw eten langer vers blijft of dat uw afval makkelijk weg te brengen is.
Bekijk ons volledige assortiment op de website van Coppens en bestel uw favoriete artikelen vandaag nog online!

Mepal producten kopen bij Coppens

Ben je benieuwd naar de Mepal producten? Kom dan langs in onze winkel om het complete assortiment te bekijken of bestel jouw Mepal producten gemakkelijk online.