Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Mepal

Een Mepal broodtrommel of een Mepal lunchbox, voor jong en oud

Jouw lunch, of die van jouw kind, wil je natuurlijk makkelijk en geordend meenemen. Mepal heeft daarvoor de beste oplossing! Een variatie aan lunchboxen, broodtrommels en zelf bento lunchboxen. Van frisse kleuren tot speelse design, Mepal heeft het allemaal. Als je graag elke dag je lunch van thuis meeneemt, dan zorgen deze Mepal lunchboxen ervoor dat je nooit iets vergeet! Zo kun jij iedere dag lekker vers je lunch eten, waar je ook bent. Die gezonde snack, salades of kwark was nog nooit zo makkelijk mee te nemen.

Een Mepal drinkbeker of toch een drinkfles?

Het is belangrijk om gehydrateerd te blijven en gezond te blijven eten, maar dat is best vaak nog lastig. Daarom is het belangrijk om altijd een waterfles bij de hand hebben. Mepal waterflessen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en kunnen de slijtage van dagelijks gebruik weerstaan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en hebben een lekvrije dop met een handige lus om ze gemakkelijk mee te nemen.

De Mepal drinkbekers zijn bij Coppens verkrijgbaar in meerdere formaten en zijn gemaakt van duurzaam, hoogwaardig kunststof. In ons assortiment vind je ze in allerlei kleuren en designen. Zo zit er altijd een Mepal beker tussen voor jou. En natuurlijk kun je ook een mooie, bijpassende Mepal broodtrommel vinden voor bij je beker.

Ideaal voor je kindje om mee naar school te nemen, maar natuurlijk ook heel mooi voor jezelf.

Mepal bakjes: bewaardozen, voorraaddozen, afvalbakjes en nog veel meer Mepal

Naast drinkbekers, broodtrommels en lunchboxen heeft Mepal ook een uitgebreid assortiment keukenproducten. Dit zijn onder andere voedseldozen in verschillende maten, voorraaddozen, afvalbakken en nog veel meer. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw eten langer vers blijft of dat uw afval makkelijk weg te brengen is.

Bekijk ons volledige Mepal assortiment op de website van Coppens en bestel uw favoriete artikelen vandaag nog online! Dan leveren wij deze zo snel mogelijk bij u thuis.

Mepal bestek en kinderservies

Maak je hele set compleet met het sevies van Mepal. Het servies is stevig en perfect voor niet alleen binnen, maar ook buiten. Zo heb jij altijd het perfecte servies voor bij de barbeque. Ook aan de allerkleinste is gedacht met het Mepal kinderservies en de Mepal oefensetten. Alle servies setten van Mepal zijn ook nog eens mooi te combineren. Kies een set in één kleur of maak er een mooie mix van, de keuzes zijn eindeloos.

Mepal borden

De Mepal borden zijn perfect voor overal! Binnen of buiten. Op het balkon of op de camping. Het maakt niet uit waar je bent, voor iedere locatie is er wel een geschikt Mepal bord. De borden zijn krasbestendig en licht van gewicht en bij Coppens hebben wij een groot assortiment beschikbaar.

Mepal schoolbeker of de gehele Mepal lunchset voor het nieuwe schooljaar

Als jij je kleine helemaal voorbereid weer naar school stuurt hoort daar natuurlijk een goede beker en broodtrommel bij!

Mepal Paw Patrol of Spiderman

Voor alle fans van Paw Patrol en Spiderman heeft Mepal een hele set ontwikkeld. Deze bekers en broodtrommels zijn ook verkrijgbaar bij Coppens. Dat maakt iedere pauze toch net even wat leuker en lekkerder. Kijk ook zeker eens naar de andere stoere broodtrommels van Mepal die Coppens aanbiedt.

Mepal Unicorn of Frozen

Ook voor alle kleine fans van eenhoorns en Frozen heeft Mepal gedacht. Met deze mooie bekers en broodtrommels maak je zeker de blits tijdens de pauze. Kijk ook zeker eens naar de andere mooie broodtrommels van Mepal die Coppens aanbiedt.

Mepal producten kopen bij Coppens

Ben je benieuwd naar de Mepal producten? Kom dan langs in onze winkel om het complete assortiment te bekijken of bestel jouw Mepal producten gemakkelijk online.