Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Laura Ashley

Laura Ashley - Stijlvol servies voor jouw interieur

Welkom in de wereld van Laura Ashley, waar stijl en kwaliteit samenkomen. Bij Coppens vind je een uitgebreid assortiment Laura Ashley. Van accessoires tot handdoeken en van opbergdozen tot servies. Alle artikelen zijn perfect om gezelligheid in huis te creëren. Ontdek de elegantie en kwaliteit van Laura Ashley.

Laura Ashley servies: Tijdloos en elegant

Laat je tafel stralen met Laura Ashley servies. Van mokken tot borden. Kies uit een brede selectie van serviesgoed met de unieke stijl die Laura Ashley zo beroemd heeft gemaakt.

Creëer een gezellig huis met Laura Ashley

Niet alleen servies, maar ook andere Laura Ashley interieurartikelen zijn beschikbaar bij Coppens. Breng de charme en verfijning van Laura Ashley in je hele huis.

Geniet van koffiemomenten met Laura Ashley mokken

Geniet van je ochtendkoffie in stijl met Laura Ashley mokken. Ontdek onze collectie van prachtig ontworpen mokken die je koffiemomenten extra bijzonder maken.

Coppens is jouw winkel voor Laura Ashley artikelen

Coppens is jouw betrouwbare bron voor Laura Ashley producten, waaronder servies, interieurartikelen en mokken. Laat je inspireren en geef je leefruimte een make-over met de tijdloze stijl van Laura Ashley.