Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Banken

Wil je een tuinbank kopen?

Als je een tuinbank wil kopen kan dat bij Coppens Warenhuis zowel online als in de grote tuinmeubelwinkel in Volkel. Bij Coppens vind je een enorme keuze aan tuinmeubelen. Bij Coppens vind je een tuinbank uit voorraad leverbaar, voor elke tuin en voor elk balkon. Je kunt kiezen welke tuinbank je mooi vindt en die het best past bij de sfeer in jouw tuin.

Een tuinbank in je voortuin

Een tuinbank is een van de weinige tuinmeubelen die in een voortuin geplaatst worden. Vaak ter decoratie, maar ook om lekker te zitten kijken naar voorbijgangers. Misschien staat juist op die plek de ochtend of avond zon om lekker even te genieten. Banken die in de voortuin geplaatst worden zijn meestal op hoogte van een stoel Ze zijn verkrijgbaar in de maten 1.20, 1.50 en 1.80 cm. Op deze maten zijn er ook standaard bankkussens leverbaar. Wat ook wel eens in de voortuin geplaatst wordt is een tête-à-tête bankje. Dit is franse taal en betekent letterlijk hoofd aan hoofd bankje. Het is een bankje met twee zitplaatsen en een tafeltje er tussen. Dit bankje wordt ook wel eens love seat genoemd. De banken die in de voortuin gebruikt worden zijn van teakhout, acaiahout, vlechtwerk, aluminium of gecoat staal. Ze vragen allen weinig onderhoud. Deze tuinbanken kunnen natuurlijk ook in je achtertuin gebruikt worden, dat spreekt voor zich.

Lounge tuinbank in je tuin

Dat is heerlijk. Lekker op de tuinbank hangen in je achtertuin. Bij Coppens vind je loungebanken die je zo als ligbed kunt gebruiken. Je kunt de zitting die het meest aan de zijkant zit een stukje omhoog zetten. Een andere loungebank heeft een rugleuning die je helemaal plat kunt klappen. Zo maak je van je tuinbank een ligbed en kun je lekker in de zon liggen met een boek. Of gewoon lekker even wegdromen. Bij veel van deze tuinbanken zitten lekker dikke kussens er al standaard bij.

Waar ook de kussens al bij zitten zijn de 2 en 3 zits banken met een rugleuning die je met een gasveer kunt verstellen. Aan de zijkant van deze tuinbank zit een hendel, daarmee kun je de rugleuning verstellen naar de door jou gewenste stand. Bij een drie zits bank zit voor de middelste plaats een lus waarmee je de rugleuning kunt verstellen. Zo kun je met drie personen royaal loungen op een tuinbank.

Bijzet tuinbanken, een tuinbank zonder rugleuning

Dan zijn er nog de bijzet tuinbanken. De naam zegt het al, deze banken kun je ergens bij zetten. Er zijn vlechtwerk, of wicker bijzetbanken die gevlochten zijn van de zelfde draad als de (lounge) tuinsets. Dit laat zich dan erg goed combineren. Zo heb je er extra zitplaatsen bij zonder dat je extra stoelen nodig hebt. Het staat ook heel gezellig en ziet er ruimtelijk uit. Een houten tuinbank zonder rugleuning kun je aan een dining tuintafel zetten of bij een loungeset. Teak of ander hout kun je heel goed combineren met verschillende materialen. Het voordeel van een bijzet tuinbak is dat je niet echt gebonden bent aan een aantal zitplaatsen. In een stoel zit 1 persoon. Op een bank kun je gezellig aanschuiven.

Een tuinbank voor iedereen

Bij Coppens Warenhuis vind je een tuinbank voor elk budget. Bedenk waar je een tuinbank wil plaatsen en wat je er ongeveer aan uit wil geven. Tuinbanken van goede kwaliteit voor eerlijke prijzen. Er zijn ontzettend leuke tuinbank aanbiedingen te vinden bij Coppens. Bekijk ze online of kom naar de grote tuinmeubel showroom.