Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Accessoires

Wat kun je verwachten van accessoires bij carnavalskledingcoppens.nl? Je vindt hier allerlei carnavalsartikelen die je carnavalsoutfit helemaal compleet maken. De carnavals accessoires bestel je eenvoudig tegelijk met je carnavalskostuum. Zo maak je het in 1 koop helemaal af. De carnavalsaccessoires heb je net als de carnavalskleding snel in huis. Gebruikelijk tijdens werkdagen is dat als je voor 15.00 uur een bestelling plaatst je deze bestelling al de volgende dag in huis hebt.

Schoenen

In de rubriek carnavals accessoires vind je schoenen. Zijn schoenen een carnavalsartikel? Ja natuurlijk. Kinderen, vooral meisjes vinden het geweldig leuk om op een hakje te lopen. Carnaval is een periode waarbij dat heel goed kan. Een prinsessenjurk nodigt daar zeker toe uit. Haferlschuh is een tirolerschoen. Die staan mooi bij een tirolerbroek als je naar het oktoberfest gaat. Met glitterlaarzen kun je naar de disco, of je doet ze aan bij een seventies outfit. Zo zijn er nog tal van carnaval thema's te noemen waar je ook schoenen bij kunt kopen. Damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen voor carnaval vind je in deze rubriek.

Andere accessoires bij Coppens Warenhuis:

Dassen en strikken, riemen en bretels vind je in allerlei effen kleuren en met leuke prints. Handschoenen, panty's, sokken en andere beenaccessoires, speciaal voor carnaval en andere feestjes. Zo ook speciaal voor carnaval bandana's en sjaals. Zakdoeken zijn er ook in verschillende kleuren en prints. Een rode zakdoek voor boeren die naar een boerenbruiloft gaan en een zwarte zakdoek met schedels die gebruikt kan worden voor een piraat. Zakdoeken in verschillende neontinten worden voor verschillende dingen gebruikt. Laat je fantasie maar spreken. Andere leuke carnavalsaccessoires zijn muziekinstrumenten, wapens, tattoo mouwen en sieraden zoals kettingen, armbanden en oorbellen. Welke carnaval accessoire ga jij bestellen en kiezen? Wat staat het mooist bij jouw verkleed kostuum? Je bepaalt je thema en gaat van daar uit verder zoeken. Als je de foto van je kostuum op ccarnavalskledingcoppens.nl bekijkt kun je vaak al een suggestie zien.

Een pruik bij je carnavalskostuum?

Pruiken geven je direct een ander uiterlijk. Als je niet meteen herkent wil worden kun je een pruik gebruiken. Een andere reden om een pruik te gebruiken kan zijn dat je buiten een carnavalsoptocht gaat kijken, of er aan deelnemen. Een pruik geeft je immers wat extra warmte. Pruiken zijn er in alle kleuren en verschillende kapsels die bij een bepaald thema horen. Pruiken worden vanuit hygiënisch oogpunt niet geruild. Zo weet je bij carnavalskledingcoppens.nl altijd zeker dat als je online een pruik besteld deze nog niet gedragen is. Je krijgt altijd een nieuwe pruik thuis gestuurd die goed in model is en niet gepast door iemand anders. Er zijn geen speciale kinderpruiken. Een carnavalspruik kleiner maken is eenvoudig. Als je de rand achter in de nek bij elkaar pakt kun je deze eenvoudig met een steekje vast zetten, zo is de omvang rand van de pruik wat kleiner en zal deze op een kleiner hoofd beter blijven zitten. Bij bijna alle pruiken hangen hier haren overheen en zie je er niets van.

Wat zet je op je hoofd met carnaval?

Een hoed, haaraccessoire of ander hoofddeksel bij je carnavalskostuum staat altijd leuk. Welke hoed je gaat bestellen is natuurlijk afhankelijk van het kostuum dat je gekozen hebt. Voor elk thema is bij carnavalskledingcoppens.nl de juiste hoed te vinden. Sommige petten en hoeden zijn verstelbaar of hebben een elastiek. Er zijn ook petten in verschillende maten zoals de achtpandspet die vaak bij een boerenbruiloft gedragen wordt. De meeste carnavalshoeden en petten zijn in one size only, dat betekent dat deze hoeden, petten en/of helmen maar in 1 maat te leveren zijn. Als deze carnavalshoed te groot blijkt te zijn is hier een simpele oplossing voor. Je kunt natuurlijk een carnavalspruik onder de hoed dragen maar er is nog een andere oplossing. Tochtstrip (die je in een raamkozijn kunt plakken)is te koop in verschillende breedte maten. Als je een stukje tochtstrip in de hoed plakt wordt de omvang kleiner. Zo zal je carnavalshoedje beter op je hoofd blijven zitten als deze te groot blijkt te zijn.

Een tas meenemen met carnaval?

Ja het is zeker makkelijk om een carnavalstasje mee te nemen. Je kunt hier natuurlijk in stoppen wat je mee wil nemen. Geld, je mobiel, make-up of andere persoonlijke dingetjes. Een tasje staat ook mooi bij heel veel outfits. Zo is er een speciaal tasje voor een piraat, een swat tasje, een tirolertas, een army of leger tasje, een matroos tasje, een indianen tasje en een tasje speciaal voor bij een steampunk jurk. Er zijn ook heel veel tasjes in mooie kleuren die bij verschillende carnaval kostuums gedragen kunnen worden. Handig zo een carnavalstasje van carnavalskledingcoppens.nl en mooi ook!

Zoek je special effect voor carnaval?

Make-up is er ook speciaal voor carnaval. Handige krijtjes of schminkdozen om kinderen of jezelf te schminken. Baarden, snorren en wimpers om op te plakken. Neptattoos voor gezicht, armen of andere lichaamsdelen. Potjes en tubes glittergel, nagellak en tandenlak. Met speciale lenzen kun je een heel speciaal effect creëren. Bekijk alle carnaval accessoires van carnavalskledingcoppens.nl en maak je outfit helemaal compleet. Zo ga je zeker een superfeest beleven. Coppens Warenhuis wenst je alvast veel plezier.