Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

To go

Lunchbox en Drinkbeker aanbiedingen

In deze categorie vindt u diverse artikelen van het merk Rosti Mepal (in de volksmond "Mepal"). Rosti Mepal staat al ruim 60 jaar voor goede kwaliteit, duurzame en functionele producten.

Rosti Mepal Lunchbox / broodtrommel

Een lunchbox is een ander woord voor broodtrommel. Kies voor een mooie lunchbox van Rosti Mepal. Deze broodtrommels zijn eenvoudig schoon te maken en kunnen in de vaatwasser. Daarnaast kunnen ze tegen een stootje en gaan ze niet zomaar kapot. De broodtrommels zijn te verkrijgen in diverse formaten en uitvoeringen. Zo zijn ze voor de kinderen te verkrijgen in verschillende stoere kleuren zoals: rood, roze, blauw, groen etc.

Voor de kleine kinderen zijn de lunchboxen bedrukt met leuke figuurtjes zoals: hello kitty, disney planes, woezel en pip, disney frozen, nijntje, minnie mouse, spiderman, diverse dieren en voetbalsterren.

Rosti Mepal Drinkbeker / Drinkfles

Bij een mooie broodtrommel hoort een goede en mooi bijpassende drinkbeker (schoolbeker of drinkfles. Hiervoor kunt u ook terecht bij huishoudelijkcoppens.nl. Een mooie stoere gekleurde drinkbeker of een met je favoriete tekenfilm? Het merk Rosti Mepal heeft een ruime keuze aan drinkbekers maar ook aan drinkflessen.

Bestel eenvoudig en veilig online of kom naar onze MEGASTORE in Volkel. Ook voor bewaardozen.