Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Feestartikelen

Zondag 2 juni geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Feestartikelen online bestellen, vind goedkope feestartikelen voor carnaval in onze feestwinkel webshop voor het carnavalsfeest 2025!

Carnaval feestartikelen

Het leuke aan carnaval?

Je kan een keer per jaar even iets zijn wat je totaal niet bent, of juist wel: de keus is aan jou. Je kan het eng maken, je kan jezelf er mooi uit laten zien, schattig of juist iets heel anders. Er zijn zoveel keuzes en dat maakt het assortiment van Coppers warenhuis ook lekker groot! Je vindt hier niet alleen diverse outfits voor man, vrouw en kind, maar je kunt hier ook terecht voor allerlei feestartikelen die jouw outfit nog net een tikkeltje leuker maken.

Daarbij zit je hier ook goed voor de gekste pakken van onder andere het merk Opposuits, waar de pakken gekke prints en kleuren hebben en deze dus ideaal zijn voor carnaval. Bij carnaval kan het niet gek genoeg en mag je helemaal uitpakken. Hét moment van het jaar dat je los kan gaan zonder enige schaamte te kennen: hoe heerlijk is dat?

Feestartikelen online

Wil je een feestje houden met carnaval en heb je daarvoor nog attributen nodig, of wil je juist jouw outfit nog wat meer speciaal maken? Het kan allemaal met de feestartikelen van Coppens warenhuis. Daarbij heb je veel keus, want carnaval gaat natuurlijk niet per definitie om de meest enge outfit, maar gaat ook om grappige outfits en meer dan dat. De eerste aanrader, wel meteen een enge, is het nepbloed dat je kunt gebruiken. Wel meteen een jerrycan, want dan kan je helemaal losgaan en is het ook niet erg als je nog wat moet bijwerken later op de avond. Met een 2 liter jerrycan kan je dus wel even vooruit en kan je zelfs meerdere outfits klaarmaken om mee te gaan feesten. Een andere mogelijkheid is je huis wat meer partyproof maken door middel van tegeltjes met de welbekende wijsheden, maar dan op een grappige manier.

Wil je je huis ook nog meer opleuken? Dan heb je ook voldoende keus uit bijvoorbeeld ballonnen, leuke bekers, grappige mokken, lintjes en meer.

Natuurlijk is er ook voor de kinderen genoeg en is een kinderfeestje niet compleet zonder de feestartikelen die je ook nog vindt in het assortiment.

Wil je jezelf helemaal transformeren tot iemand anders?

Wellicht is het dan een optie om te kiezen voor een masker. Wederom: het hoeft niet eng te zijn, want er zijn ook diverse maskers in het assortiment die niet bedoeld zijn als masker voor een enge outfit. Het Abraham masker bijvoorbeeld! Op die manier ben je voor de buitenwereld tijdens carnaval heel iemand anders en kun je die ene keer in het jaar echt even buiten je eigen comfortzone gaan. Niemand die jou herkent met dat masker, dus je kunt gerust helemaal losgaan...

Ook vind je er nog diverse accessoires om je outfit mee af te maken.
Denk daarbij aan een pruik die ervoor zorgt dat jij er ineens heel anders uitziet, maar ook een lipstick bijvoorbeeld de ervoor zorgt dat jouw outfit bijvoorbeeld net wat meer sexy is. De lipstick kan je uiteraard ook gebruiken als je juist als clown wilt gaan, wat een stukje minder sexy is, maar de lipstick in beide gevallen goed te gebruiken is.

Dankzij het grote assortiment vind je wellicht niet meteen wat je nodig hebt, maar daarin helpen wij je graag verder. Door middel van de verschillende zoekfilters, die je vindt aan de linkerkant van de website, vind je snel wat je zoekt. Je kunt hierbij bijvoorbeeld filteren op prijs om binnen je budget te shoppen, maar kunt ook kiezen om welke gelegenheid het gaat, welke maat kleding je moet hebben, welke kleur iets moet hebben en meer. Mocht je dus specifiek iets zoeken onder de vijf euro bijvoorbeeld en je wilt iets in het zwart, dan heb je voor je het weet alle opties op een rijtje en kun je hierna kritisch gaan kijken wat past bij jouw outfit of huis.

Het shoppen van feestartikelen online is natuurlijk heerlijk met zo'n groot assortiment. Je kan urenlang kijken en lachen om de grappige artikelen die je tegenkomt, maar hoe leuk is het om in de winkel ook eens wat dingen in het echt te kunnen zien? Dat is overigens ook gewoon mogelijk, omdat er ook sprake is van een fysieke winkel in Volkel. Met een koopavond op de vrijdag, geopend tot 20 uur, kun jij gerust voor carnaval aan nog even wat leuke items scoren. Natuurlijk ben je ook de rest van de week welkom, maar dan zijn de openingstijden iets meer beperkt. Je bent dan nog welkom tot 17:30 uur en vanaf 9:00 uur.

Overigens zijn er ook nog een aantal zondagen waarop de fysieke winkel geopend is. Mocht het je niet uitkomen, dan ben je dus altijd welkom om je bestelling online te plaatsen.

De bestelling online heb je ook snel binnen.

Je betaalt boven de 49,95 euro geen verzendkosten en je hebt je pakketje voor je het weet in huis zodat jij helemaal klaar bent om te gaan feesten met carnaval!

Al met al zit je dus goed bij Coppens warenhuis als je zoekt naar goedkope feestartikelen. Je bent hier voor een lekker lage prijs gemakkelijk en snel klaar, maar dankzij het grote assortiment kun je ook rustig eens rondkijken of je nog andere leuke items ziet dan je in eerste instantie in je hoofd had. Dankzij honderden mogelijkheden is het nog niet zo makkelijk om je vast te houden aan de keus die je al had gemaakt. Ga je misschien alsnog voor een outfit met het nepbloed, of blijf je vast aan je idee? Ook zeker nog een aanrader om even te kijken naar de leuke pakken van Opposuits of de andere outfits op de website.

Je hoeft dus niet alleen te kijken naar de feestartikelen, maar hebt ook nog volledige outfits. Je bent op die manier bij een winkel helemaal klaar en dat scheelt je ook weer een heleboel moeite en tijd. Plaats je bestelling dus en er wordt gezorgd dat jouw pakket snel in huis is zodat jij op tijd klaar bent voor carnaval en optimaal kan gaan genieten.