Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Lederhosen

Tirolerkleding voor heren.

Oktoberfest kleding voor mannen kopen?

Coppens Warenhuis biedt Tiroler kleding voor iedereen, ook voor mannen. Een oktoberfest is niet compleet zonder de juiste Tiroler klederdracht. Dames dragen meestal een mooie dirndl outfit. Heren kunnen op dit feest niet verschijnen in een gewone spijkerbroek met t-shirt. Dit bierfestival wordt bezocht in tirolerkleding.

Ga je binnenkort naar het oktoberfest of bierfeest?

Bierpullen schuiven, worsten eten en jodelen? Of gewoon gezellig met wat vrienden op stap naar het Oktoberfest? Dan kun je niet achterblijven. Er is een dresscode voor dit bier festival. Je zult je moeten verkleden. Herenkleding voor oktoberfest of tiroler outfit voor mannen, het oktoberfest kostuum bestaat in de basis uit een ruitjes bloes met lederhose. Of je voor echt leder gaat of voor stof, dat bepaal je natuurlijk zelf. Een stoffen lederhose is goedkopere oktoberfest kleding. Echte lederen lederhose zijn er van zeer hoge kwaliteit, bij Coppens vind je ze voor aantrekkelijke prijzen. Een echte lederen broek gaat zich vormen naar je lichaam en is heerlijk om te dragen. Heb je wel eens van een trachtenhemd gehoord? Met een trachtenhemd wordt de oktoberfest bloes voor heren bedoeld. Een ruitjeshemd of geblokte blouse. Deze hoort bij de tiroler outfit. Een trachtenhemd kan ook een andere print hebben. Er is bijvoorbeeld ook een trachtenhemd met hertenprint.

Steeds vaker zien we dat de bekende bierfestivals al in september beginnen.

Coppens Warenhuis is specialist in Tiroler en Oktoberfest kleding. Hier vind je begin september het grootste aanbod. Kies een oktoberfest kostuum dat lekker en comfortabel zit. Als dit voor jou een echte lederhose is, aarzel dan niet. Dan komt je Tirolerkostuum vaker uit de kast. Met carnaval, het grootste verkleedfeest aller tijden, kun je je lederhose ook weer dragen. Trachten kleding is populair bij bierfeesten, wijnfeesten, carnaval en oktoberfest! Kom je toevallig uit Brabant? Dan kun je de rood wit geruite bloes nog vaker dragen. Dit is een bloes met het welbekende Brabants bonte ruitje. Een Tiroler overhemd kan vaak ook nog in een western thema worden gedragen. Bekijk de oktoberfest mannen kleding online in de webshop. De Tirolerkleding is makkelijk te bestellen en snel in huis. Bij de meeste kleding staat een makkelijke maattabel. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om in onze mega grote carnavalswinkel te komen passen.

Je Tiroler outfit maak je helemaal compleet met tiroler kousen, een oktoberfest of tiroler hoedje. Elk jaar komt er nieuwe oktoberfest kleding in de Tiroler collectie. Met carnaval of tijdens andere (oktober)feesten vinden groepen het vaak leuk om hetzelfde gekleed te gaan. Dat is fun! Ook voor groepen kun je bij Coppens Warenhuis terecht. Vraag dan naar de groepskortingen die gehanteerd worden.

Zoals je ziet, oktoberfest kleding kopen is voor heren niet moeilijk.

Ga je voor chic? Kies dan een wit overhemd met mooie borduursels op een echt lederen traditionele broek. Ga je maar een enkele keer op stap in tirolerkleding? Kies dan voor de goedkope stoffen lederhose of jodelbroek. Deze zijn er in verschillende kleuren. Coppens biedt oktoberfest kleding voor elke man. Heb je ook Oktoberfest kleding voor dames nodig? bekijk deze collecite bij dames oktoberfest & Tiroler.