Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Slapen

Slaapkamers

Niet alleen voor de woonkamer maar ook voor slaapkamer inrichting kunt u terecht bij Coppens. Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten en complete slaapkamers staan voor u opgesteld. In een speciaal gedeelte kunt u matrassen en hoofdkussens testen.
Naast dit alles bieden wij veel keukenoplossingen met compacte tafels en stoelen. Van hippe, trendy materialen tot de meer klassiekere uitvoeringen. Dit in zeer uiteenlopende materialen zoals: metaal, melamine, glas en eiken. 

Slapen

Gemiddeld een derde van je leven breng je slapend door. Daarom is het heel belangrijk om een goed bed aan te schaffen. Als u een nieuw bed of boxspring wil kopen bent u bij Coppens warenhuis aan het juiste adres. Onze adviseurs zijn goed uitgeslapen en geven u graag het juiste advies. Bij het aanschaffen van een bed wordt er altijd op gelet dat u comfortabel kunt liggen. Een juist (top)matras passend bij uw postuur en gewicht. Dit is echter niet het enige waar op gelet moet worden. Een comfortabele instaphoogte, welke delen zijn verstelbaar, hier wordt op gelet speciaal voor uw gemak. Coppens biedt een mooie collectie kwaliteitsbedden, met een goed prijs-kwaliteit verhouding. Uw slaapkamerinrichting kan compleet gemaakt worden met nachtkastjes en kledingkasten.

Ook voor dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken, lakens en slopen kunt u bij Coppens warenhuis terecht. Met het ruime assortiment aan meubels, lampen en woonaccessoires is het eenvoudig om inspiratie op te doen. Alle soorten meubelen van verschillende materialen onder een dak. In de regio bezorgt Coppens zelf. Bezorgen is echter in heel Nederland mogelijk in overleg