Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Dining tafels

Wat is een dining tuintafel?

Het klinkt wel chic, een dining tuintafel. Half engels half nederlands. Wat wordt er dan eigenlijk bedoeld? Een dining tafel is een tafel waar je aan kunt eten, dineren. Een dining tuintafel is dan natuurlijk een tafel voor buiten. Een tuintafel waaraan je buiten lekker kunt dineren, of andere dingen doen. Krantje lezen, aan de laptop werken of een spelletje spelen met familie of vrienden. De tafel is groot genoeg om plaats te bieden aan het aantal tuinstoelen dat je nodig hebt. Dining tuintafels zijn er in veel verschillende maten. Een ronde tuintafel van 70 cm doorsnee of een rechthoekige tuintafel tot wel 3 meter lang. Daar zit nog heel veel tussen.

Welke dining tuintafel kiezen?

Om de maat van je tuintafel te bepalen moet je met meerdere factoren rekening houden. Met hoeveel personen wil je aan tafel kun zitten? Hoe groot is de plek waar de tafel komt staan? Dat zijn de eerste 2 vragen die je jezelf kunt stellen. Je kunt wel een grote tafel willen, maar het moet ook passen in je tuin, onder de overkapping of op je balkon. Als het terras waar je de tafel wil zetten eigenlijk (te) klein is voor de maat die je wil hebben, dan kun je ook voor een uitschuif tuintafel kiezen. Je hebt dan de mogelijkheid om de tafel groter te maken als je een keer visite hebt. Je schuift hem eenvoudig weer in als je de ruimte voor andere dingen wil gebruiken. Er zijn ook kleine inklapbare tuintafels die je in elk hoekje van je tuin kunt zetten als je even buiten wil zitten om te eten in het zonnetje. Deze zijn makkelijk op te ruimen, erg handig als de ruimte op je terras beperkt is. Er zijn verschillende vormen tuintafels. Rond, ovaal, vierkant, rechthoekig of triangel vormig. Bekijk je tuin of balkon goed, dan kun je bepalen welke vorm het meest geschikt is. Houd er rekening mee dat je ongeveer 75 cm nodig hebt om een stoel naar achter te kunnen schuiven om te gaan zitten of op te staan. Niet alleen de vormen zijn verschillend, ook zijn er veel verschillende onderstellen voor dining tuintafels. Bij een rechthoekige tafel is het meest bekend, 4 poten, een op elke hoek. Een ander onderstel geeft je tafel een heel ander uiterlijk. Denk hierbij aan een U onder de kortste kanten of een X-poot midden onder de tafel.

Tuintafel om buiten te eten en budget

Dat is ook iets om rekening mee te houden. Hoe groot is je budget? Wat wil of kun je aan een diningtafel besteden? Bij Coppens Warenhuis vind je tuintafels in elke prijsklasse. De prijzen voor de buitentafels hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een dining tuintafel voor elk budget.

Materialen en merken dining tuintafels

Bij Coppens Warenhuis vind je naast dining tuintafels van bekende merken ook tafels van de eigen importlijn Qopps. Er zijn buitentafels van het merk Qopps met bijvoorbeeld een keramisch tafelblad. Omdat deze keramische tegels op een aluminium frame liggen kunnen deze dining tafels het hele jaar door buiten blijven staan. Andere merken in de showroom zijn Hartman tuintafels, Suns buitentafels en 4SO tuintafels. Ook de strekmetaal tuintafels en hpl tuintafels van Kettler staan hier uitgestald.

Een dining tuintafel kopen is niet moeilijk

Als je rustig de tijd hebt genomen om over bovenstaande na te denken is het niet zo moeilijk meer om een buitentafel te kiezen. Buiten dineren is heerlijk. Buiten heb je de ruimte om vrienden of familie uit te nodigen. Koop een dining tuintafel en ga buiten genieten. Bij Coppens Warenhuis ben je aan het juiste adres. In het ruime assortiment vind je de betaalbare buitentafel die aan de wensen voldoet voor jouw terras. Wordt het een bistro tafel, picknicktafel, of ga je voor die robuuste teak dining tuintafel? De keuze is aan jou. Zijn er nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

[email protected]