Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Pedaalemmers

Koop je pedaalemmer bij Coppens

Het kiezen van de juiste pedaalemmer kan nog best lastig zijn. Er zijn er zoveel om uit te kiezen en hoe groot moet deze nou eigenlijk zijn? Als u er een nodig hebt, kom dan naar Coppens en ontdek de beste pedaalemmer voor uw situatie. We hebben pedaalemmers die met gemak in elke kamer of ruimte passen. Bekijk onze ruime keuze aan maten en kleuren - we zijn er zeker van dat er voor elk wat wils is!

Waarom kiezen voor een pedaalemmer?

Er zijn vele redenen waarom u een pedaalemmer zou willen kopen. Misschien bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om uw huis schoon en opgeruimd te houden of misschien wilt u liever het deksel van de prullenbak liever niet aanraken. Wat de reden ook is, een pedaalemmer is een geweldige manier om je leven gemakkelijker te maken. Onze pedaalemmers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gemakkelijk te gebruiken - gewoon op het pedaal trappen en het deksel gaat open. Dat is makkelijk, maar ook hygienisch.

Hoe groot moet een pedaalemmer zijn?

Dit hangt af van de grootte van uw huis of gezin. U kunt kiezen voor een kleine of grote pedaalemmer - afhankelijk van waar u hem voor nodig hebt Ben je alleen in huis? Dan is een prullenbak van 20 liter vaak voldoende, maar voor een huishouden van 3 personen of meer is een inhoud vanaf 50 of 60 liter beter. Coppens zorgt ervoor dat we iets in ons assortiment hebben dat past bij elke interieurstijl, dus er is echt geen reden om er geen te kopen! Dus kom vandaag nog langs bij Coppens

Pedaalemmers van Brabantia of Curver

Bij Coppens verkopen we pedaalemmers merken zoals Brabantia of Curver. Dit zijn twee bekende merken, die bekend staan om hun goede prullenbakken. Kom langs in onze winkel of bestel jouw nieuwe pedaalemmer online.