Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Wonen

Ook voor meubelen moet u bij Coppens warenhuis in Volkel zijn. Hier kunt u een ruim aanbod met de meest uiteenlopende meubelen vinden. Voor jong en oud en van modern tot klassiek.

Topmerken tegen scherpe prijzen


Happyathome Logo
Bolsius
Eglo
Brix
Maxfurn
Ross Tucker

MEUBELEN BRABANT

Woonprogramma

Op de woonafdeling van Coppens Warenhuis vind je alles om je woonkamer of slaapkamer compleet in te richten. Je kunt voor de woonkamer een compleet woonprogramma kiezen of dit compleet zelf samenstellen. Binnen driehoek Nijmegen Eindhoven, den Bosch bezorgen de medewerkers van Coppens Warenhuis zelf. Bezorgen is echter in heel Nederland mogelijk in overleg.

Vakkundig advies voor meubels kopen? Je kunt terecht op de eerste etage van Coppens Warenhuis. Hier vind je woonprogramma’s, banken, tafels, fauteuils, en kasten in vele soorten en maten. Vaak is er meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Er worden veel verschillende materialen gebruikt. Elk materiaal heeft een eigen uitstraling. Houd je van industrieel, strak, trendy of romantische meubels? Voor al deze stijlen kun je bij Coppens Warenhuis terecht.

Maak het geheel af met de juiste sfeer verlichting, want ook daar wordt bij Coppens Warenhuis aan gedacht. Voor elke ruimte in huis heeft Coppens de juiste verlichting. Je vindt er allerlei mooie lampen voor woon- en slaapkamer alsook praktische lampen voor bijvoorbeeld badkamer en gangen.

Zelfs de slaapkamer kan compleet ingericht worden bij Coppens Warenhuis. Bedden en boxprings compleet met kleding/garderobe kasten in de zelfde stijl. Beddengoed zoals hoofdkussens, dekbedden, lakens, slopen en natuurlijk dekbedovertrekken met verschillende dessins.

Bekijk de site, laat je inspireren, bestel online of kom eens kijken op onze meubelafdeling.

In de speciale koffiehoek kun je onder het genot van een lekker kopje koffie denken over welke meubels of woonaccessoires kopen.

Meubelen & wonen

Ook voor meubelen moet u bij Coppens warenhuis in Volkel zijn. Hier kunt u een ruim aanbod met de meest uiteenlopende meubelen vinden. Voor jong en oud en van modern tot klassiek. Wij hebben voor u een regelmatig wisselende collectie bankstellen en fauteuils. Ook in relaxfauteuils zijn we sterk vertegenwoordigd. Onze collectie eetkamerstoelen wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modellen, stoffen en trends. Naast een ruime keuze in hoogwaardige eiken meubelen vindt u bij ons uiteraard ook diverse collecties in acacia, lamulux, melamine, enzovoort.U bent van harte welkom in onze ruime showroom op de 1e etage. Hier vindt u tevens onze koffiehoek met gratis koffie.