Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Gender reveal party


Wat is een gender reveal party?

Een gender reveal party, die organiseer je wanneer het geslacht van je ongeboren kindje bekend is. Meestal is dit bekend als je 20 weken zwanger bent. Soms kun je met 16 weken zwangerschap een pret echo laten maken, dan is vaak ook al het geslacht te zien. Tijdens een gender reveal party nodig je familie en vrienden uit om het geslacht bekend te maken van je toekomstige baby. Wil je het geslacht van je kindje voor jezelf houden? Dat mag natuurlijk ook.

Wil je van de onthulling van het geslacht een mooie dag maken? Zorg dan voor de juiste versiering om dit bijzondere moment te vieren. Je kunt het geslacht van het ongeboren kind ook voor jezelf een verrassing laten zijn. Je vraagt dan aan je beste vriendin of vriend of familie lid om te helpen de gender reveal party te organiseren. De echoscopist schrijft het geslacht op een briefje. Dit geef je dan aan de persoon die je gaat helpen bij de organisatie. Tijdens het feest hoor je dan zelf ook pas of je een jongen of een meisje gaat krijgen. Je bepaalt natuurlijk wel zelf hoe groot de party wordt gevierd en wie er uitgenodigd wordt.

Gender reveal feestartikelen

Wij hebben alle leuke artikelen om je gender reveal party te laten slagen. Zal roze of blauw de boventoon van jouw gender reveal party voeren? Je kunt het geslacht bekend maken met een powder shooter of confetti shooter, waar blauwe of roze confetti uit komt. Er zijn nog veel meer artikelen om je feest extra leuk te maken. Wil je mooie gender reveal artikelen kopen? Let er dan op dat het geslacht niet direct bekend is. Daarom hebben we veel producten die zowel roze als blauw zijn, zoals bordjes, ballonnen en gender reveal slingers. Zo blijft het tot de onthulling een verassing.

Wat te doen met een gender reveal party?

We gaan natuurlijk beginnen met versieren. Hang blauwe en roze ballonnen in de feestruimte. Een mooie grote helium ballon met de tekst Little man or little miss krijgt de mooiste plek. In dezelfde stijl zijn er diverse versierartikelen, zoals banners, slingers of stekers. Op tafel komt een mooi tafelkleed. Lekkere hapjes kunnen gepresenteerd worden op een speciaal ‘he or she’ bordje. Natuurlijk gebruik je er dan de “bow or bow tie’ servetten bij. Blauwe en roze muisjes mogen eigenlijk ook niet ontbreken.

We hebben een kant en klaar spel om je gasten te laten stemmen. Plakken ze een roze of een blauwe strik op het scorebord? Ben jij ook zo benieuwd of het juiste geslacht het vaakst geraden wordt? Met de juiste gender reveal decoratie maak jij het feestje helemaal compleet. Is het geslacht eenmaal bekend? Dan is het ook leuk om de versiering direct aan te passen. Kijk voor leuke versiering bij onze geboorte feestartikelen, zoals een 'Hoera een jongen'-slinger of It's a girl versiering om de decoratie aan te passen aan het geslacht van de boy of girl to be.

Baby shower of gender reveal party

Baby shower of gender revealparty? Bij een babyshower is de mama to be het middelpunt van het feest. Zij wordt verrast met een feestje door vriendinnen. De zwangerschap wordt gevierd, maar er wordt dan geen geslacht bekend gemaakt.

Voor een gender reveal party kiezen de aanstaande ouders zelf

Wordt het een jongen of een meisje? Het voordeel van een gender reveal party is dat de mensen in de omgeving betrokken worden bij de zwangerschap. Zij worden tevens een beetje gestuurd bij het kiezen van een kraamcadeautje. Het is toch makkelijk als je weet of je iets voor een jongen of een meisje gaat kopen.

De leukste artikelen voor dit feest kun je bij ons online bestellen. Kies de leukste gender reveal artikelen en maak er een mooie party van. Wij wensen je alvast veel plezier!