Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Ligbedden

Ben je op zoek naar een ligbed voor de tuin?

Koop je een buiten ligbed voor jezelf of is het een cadeau voor iemand anders? Dat maakt op zich niet uit. Met een ligbed voor in je tuin geef je jezelf of een ander een relax momentje in de tuin. Ogen dicht, zon op je huid, buitenlucht en heerlijk liggen. Dat is echt ontspannen. Een ligbed is al jarenlang een tip voor moederdag. Natuurlijk kan dat ook voor vaderdag of andere gelegenheid.

Hoe ga je een ligbed voor buiten kiezen?

Ligbedden zijn er in verschillende uitvoeringen. Wat je mooi vindt is een kwestie van smaak. Het is belangrijk dat het ligbed mooi in je tuin en bij je andere tuinmeubelen past. De verschillende materialen die tegenwoordig gebruikt worden zijn allemaal van goede kwaliteit. Een aluminium met textileen ligbed kun je met of zonder kussen gebruiken. Ligbedkussens zijn er in verschillende diktes. Kies wat jij fijn vindt liggen. Op een vlechtwerk ligbed heb je wel altijd een tuinkussen nodig. Deze wordt meestal meegeleverd. Het kussen zorgt er voor dat je comfortabel kunt liggen en verdeelt je gewicht over de vlechtdraden. Er zijn nog wel wat meer tips die we je kunnen geven, puntjes waar je op kunt letten bij de aanschaf van een ligbed. Waar op letten bij aanschaf van een ligbed voor buiten? Als het ligbed niet altijd op dezelfde plaats staat in je tuin is het makkelijk als er wieltjes onder zitten. Wieltjes zitten meestal alleen onder het hoofdeinde van een ligbed. Als je dan de voetenkant optilt kun je het ligbed makkelijk een stukje verplaatsen. Dit is handig als je in de zon wil blijven liggen want die draait immers vaak weg. De hoogte van een ligbed is niet altijd hetzelfde. Als je niet zo makkelijk op kunt staan vanaf een laag ligbed, kies dan voor een ligbed dat wat hoger is.

Een verstelbaar ligbed voor buiten?

Die zijn er veel. Ze zijn echter allemaal op verschillende manieren verstelbaar. Er zijn ligbedden waar je uit moet opstaan om deze te kunnen verstellen. Achter de rug zit dan een beugel die je in verschillende standen kunt zetten. Er zijn ook ligbedden die je versteld door de armleuning op te tillen. Je kunt dan trapsgewijs de fijnste stand kiezen. Last but not least, ligbedden die je vanuit zittende of liggende stand kunt verstellen. Dit kan traploos met behulp van een gasveer. Zo kun je echt altijd in de gewenste stand relaxen.

Zijn armleuningen belangrijk bij een ligbed voor buiten?

Niet voor iedereen, maar het is wel iets om rekening mee te houden. Als je ligbed armleuningen heeft is het makkelijker een boek of krant vast te houden als je even wil lezen. Als je op een ligbed gaat liggen zonnen en je wil van je rug naar je buik draaien of andersom, dan kunnen de armleuningen juist in de weg zitten. Bedenk dus goed hoe je het ligbed het vaakst gaat gebruiken. Heel handig zijn de ligbedden waarbij je de armleuningen weg kunt klappen.

Hoe ga jij ligbedden kopen?

Kom je proef-liggen in de showroom van Coppens Warenhuis of kies je voor gemak en bestel je nu meteen een ligbed online? Bij Coppens Warenhuis vind je het ligbed dat je zoekt. De ligbedden worden uit voorraad geleverd, dat betekent snel in huis. Of eigenlijk buiten… Dat wordt genieten in de tuin!