Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Cheerleader


Cheerleaderpakjes voor jong en oud

Ben je op zoek naar een cheerleader pakje? Dan ben je bij Coppens aan het juiste adres! Wij hebben een ruime keuze aan cheerleader kostuums in verschillende maten en designs. Of je nu op zoek bent naar een sexy cheerleader outfit of een leuk cheerleader pakje voor carnaval, halloween of gewoon om lekker in te feesten, bij ons vind je precies wat je zoekt.

Met een cheerleader pakje ben jij direct klaar om te dansen en te springen, zo geniet je optimaal van het carnavalsfeest. Heb jij je pompoms al bij de hand!?


Cheerleader pakje kind

Ook voor de allerkleinsten hebben we de leukste en schattigste cheerleaderpakjes. Wil je graag dat je dochter ook als cheerleader verkleed gaat tijdens carnaval? Of wil je samen matchen? Bij Coppens vind je heel wat leuke en schattige cheerleader pakjes voor kinderen waarin ze lekker comfortabel kunnen dansen en springen. Kies bijvoorbeeld voor een jurkje met franjes of ga voor een complete outfit met alles erop en eraan, vergeet niet de pompoms! Carnaval is tenslotte dé gelegenheid om helemaal uit te pakken!


Cheerleader pakje carnaval

Carnaval is dé tijd om los te gaan en te genieten van een spetterend feest. Wat is er dan leuker dan verkleed te gaan als (sexy) cheerleader? Bij Coppens vind je verschillende soorten cheerleader outfits die perfect zijn voor carnaval. Van mini rokjes en topjes tot jurkjes, wij hebben het allemaal. Vergeet ook niet de accessoires zoals de pompoms mee te bestellen om je look compleet te maken. Dus wil jij eruit springen deze carnaval, check dan onze collectie en maak er een onvergetelijk feest van.


Cheerleader pakje halloween

Halloween is dé perfecte gelegenheid om jezelf als spook, engel of… cheerleader te verkleden. Bij Coppens vind je heel wat leuke Halloween cheerleader kostuums die precies passen bij jouw stijl. Geef je outfit de halloween twist en maak er een zombie cheerleader van zo pas jij helemaal bij het thema! Of je nu op zoek bent naar iets engs of iets grappigs, wij hebben vast en zeker wat je zoekt zodat jij gegarandeerd indruk maakt op alle andere feestgangers.


Cheerleader pakje koop je bij Coppens

Coppens is dé specialist in feestkleding en -artikelen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment aan cheerleader kostuums in verschillende maten, designs en prijsklassen. Of je nu op zoek bent naar een leuk pakje voor carnaval of halloween, wij helpen je graag verder. Wij hebben genoeg heren kostuums en dames kostuums zodat er altijd wel iets tussen zit!

Kom langs in onze winkel of bestel online!

Bij Coppens hebben wij de glitter outfits die jij nodig hebt om helemaal bedazzled de deur uit te kunnen. Plus, met een brede selectie van maten is er voor elk wat wils!