Hartman Sophie kopen?

Hartman Sophie aanbieding

Dan ben je bij Coppens Warenhuis aan het juiste adres. Het grootste aanbod Hartman sophie stoelen en Sophie tafels vind je immers bij tuinmeubelencoppens.nl voor de scherpste prijzen. Coppens Warenhuis biedt een uitgebreide collectie tuinmeubelen waaronder de Hartman Sophie serie.Kies voor de Sophie stoel van Hartman.De beste uitvinding van Hartman van de laatste jaren op tuinmeubelgebied is de Hartman Sophie stoel. Kuipstoel Sophie heeft een prachtig design met een geweldig zitcomfort. Deze kunststof kuip heeft de beste vorm om heerlijk in de tuin te genieten. Door de mooie curve zit de stoel werkelijk heerlijk. Een actieve zit om lekker buiten te eten of te werken aan tafel. De Sophie stoel heeft ook een zit waar je makkelijk de hele avond in kunt relaxen. Geniet van buiten leven, geniet van de Hartman Sophie stoel!

Wist je dat…

-Er tot 5 jaar garantie op de Sophie stoel van Hartman zit?-Sophie een dutch design heeft?-De Hartman Sophie stoel in Holland wordt gemaakt?-er in elke Hartman Sophie kuip een afwateringssysteem zit?Het afwateringssysteem zorgt er voor dat er geen (regen)water in de kuip blijft staan. Hierdoor krijg je geen lelijke plekken op het zitvlak van de stoel.Wist je dat deze Harman Sophie stoel heel duurzaam is en daarom gerust het hele jaar door buiten mag blijven staan?Kortom: de Sophie stoel van Hartman is absoluut een combinatie van comfort, design en kwaliteit. Een uniek gevormde tuinstoel van de beste kwaliteit.

Zijn de Sophie stoelen van Hartman allemaal hetzelfde?

De Hartman Sophie collectie heeft een eigentijdse uitstraling.Nee, dat zijn ze zeker niet. De kunststof Sophie kuip is op 2 manieren gemaakt. De Sophie dining chair heeft geen armleuning, de Sophie armchair heeft wel een armleuning. De curve in de rug van deze Sophie stoelen is wel hetzelfde. Door vele testen is bewezen dat dit de juiste vorm is voor iedereen. De stoel is geweldig ergonomisch gevormd. Deze kunststof kuipstoelen van Hartman zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Carbon black, Xerix, white, misty grey en red.Er zijn verschillende mogelijkheden voor het onderstel of pootstel van de Hartman Sophie kuip. Sophie element heeft vierkante poten. Sophie studio heeft ronde poten die naar het uiteinde smaller uilopen. Welke vind jij het mooist? Ook bij het onderstel voor Sophie kun je weer kiezen uit verschillende kleuren. Overigens is dit mogelijk bij de aluminium poten voor Sophie. Je kunt natuurlijk ook nog kiezen voor een ander materiaal. Sophie is ook mogelijk met teak poten of roest vast stalen poten.

Combineer Hartman Sophie tuinmeubelen

Je kunt je eigen Sophie set samenstellen door verschillende kleuren Sophie stoelen bij elkaar te zetten.De Hartman Sophie stoel laat zich ook uitstekend combineren met verschillende typen tafels. Heb je al een geschikte tafel of ga je een nieuwe tuintafel kopen? Hartman heeft hier goed over nagedacht. Ze hebben zelfs speciale tuintafels in de Sophie serie. Ronde en rechthoekige tuintafels van verschillende materialen. Deze Hartman tafels hebben dezelfde uitstraling als de Sophie kuipstoel. Mooi, strak en modern. Hartman heeft de juiste maat Sophie tafel voor elke tuin. Ook leuk om te combineren met de Sophie stoeltjes zijn de speciaal ontworpen kussentjes. Voor het zitcomfort is het niet perse nodig. Het geeft wel een leuke vrolijke uitstraling in je tuin. Het speciaal ontworpen Hartman Sophie zitkussen heeft een onderkant met antislip. Een dun zitkussentje om de stoelen op te vrolijke dat goed op zijn plaats blijft liggen. Super leuk en super handig.Oriënteer je op tuinmeubelencoppens.nl en bestel je Hartman Sophie artikelen online. Heb je nog vragen? Bel of mail ons dan. Of kom langs in de grote tuinmeubel showroom van Coppens Warenhuis in Volkel.