Goedkope oktoberfest kleding

Oktoberfest kleding kopen?

In september begin je te denken, nog even tiroler kleding kopen?

Wat zal ik aan doen? Heb ik nog trachtenkleding voor het oktoberfest? Het officiële oktoberfest in München begint elk jaar de eerste zaterdag na 15 september. Dit grote oktoberfeest eindigt de eerste zondag van oktober. Dit zijn vaak 16 tot 18 dagen feest. Ook in Nederland worden oktoberfest feesten georganiseerd. Vaak zijn deze in de maanden september en oktober. Op dorp- of stads pleinen worden tenten gezet en versierd met blauw-witte slingers of vlaggenlijnen en schilden met bierpullen er op. Er worden biertafels en een tap geplaatst.

Specifiek opzoek naar dames of heren? Klik op de link hieronder!
Dames tiroler kleding, heren tiroler kleding


producten zichtbaar

Wat voor kleding moet ik aandoen bij een tiroler feest?

Weet je niet welke kleding te dragen bij een oktoberfest? Dan zijn wij er om je te helpen om de juiste Tiroler kleding te vinden. Oktoberfest kleding kopen is leuk omdat er een steeds groter aanbod is. Coppens is oktoberfest kleding specialist. Je vindt er luxe oktoberfest kleding en goedkope oktoberfest kleding voor dames en heren. Dames hebben vaak een dirndl jurk als oktoberfest kleding. Een dirndl is een traditionele Oostenrijkse klederdracht. Heb je geen zin om in een Tirools jurkje op stap te gaan? Een Dirndl kopen is een optie, er is ook andere Tiroler kleding voor dames te koop. Je kunt ook een vrouwlijke lederhose dragen, dit is een extra korte variant van de mannelijke lederhose. Oktoberfest kleding dames is er dus in diverse varianten. Sokken of kniekousen mogen niet ontbreken onder je lederhose. Je kunt er ook voor kiezen om een witte overknee te dragen. Dit zijn sokken die tot over je knie komen. Verkleed als tiroolse kun je je outfit helemaal compleet maken met een mooie ketting. De meeste dirndl jurken en tiroolse bloesjes hebben een lage hals om de buste mooi uit te laten komen. Hiervoor zijn zelfs speciale dirndl bh’s te koop. Het is erg leuk om een mooie ketting met bijvoorbeeld edelweiss te dragen. Edelweiss is een klein bloempje dat je kunt vinden in de Oostenrijkse alpen. Dit bloempje zie je terug in sieraden, maar ook op de knoopjes van veel dirndl jurken.

Welke tiroler kleding dragen mannen bij een oktoberfest of bierfeest?

Oktoberfest kleding kopen is voor heren niet moeilijk. Goedkope oktoberfest kleding voor een avondje op stap of luxe tiroler kleding die je vaker tijdens verkleedfeesten zult dragen. Mannen dragen vaak een lederhose met een trachtenhemd. Een trachtenhemd kan een tiroler blouse met rood-witte ruitjes zijn, maar we zien ook steeds vaker blauw of groen geruite bloezen. Het is ook erg chic om een witte blouse met borduursels op de lederen broek te dragen. We hebben verschillende soorten lederhosen, goedkope oktoberfest kleding en luxe echt lederen lederhose. Ga je naar een oktoberfest in Nederland dan kun je een goedkope lederhose dragen. Een lederhose of jodelbroek hoeft niet altijd van echt leder te zijn. Er zijn genoeg lederhosen van mooie stof te koop. Deze kun je vinden bij de categorie tiroler kleding. Ga je naar het officiële oktoberfest in München dan kun je beter voor de traditionele lederhose kiezen. Het verschil tussen deze twee lederhosen is duidelijk te zien, in Duitsland houden ze van kwaliteit.

Wij hebben een grote collectie oktoberfest kleding in ons assortiment. Voor jongens hebben we lederhose en verschillende bloezen. Voor de meisjes hebben we leuke oktoberfest jurkjes.