Tuintafel kopen?

Bij Coppens bent u aan het juiste adres voor een goedkope en goede kwaliteit tuintafel. Op deze website kunt u het uitgebreide assortiment bekijken en bestellen. Maar u bent ook van harte welkom in onze seizoenshal in Volkel voor een mooie tuintafel. Hier hebben we 2000 m2 aan tuinmeubelen voor u uitgestald. Voor iedereen is er wat wils te verkrijgen. En elk tuinmeubelseizoen vindt u bij Coppens de beste tuintafel aanbiedingen.


producten zichtbaar

Online goedkope tuintafels bekijken

Wij bieden u een compleet assortiment tegen lage prijzen. Bekijk ook al aanbiedingen tuintafels online zodat u een goed beeld krijgt van ons assortiment. Of u nu opzoek bent naar een verstelbare of inklapbare tuintafel. Coppens Warenhuis heeft het allemaal. Laat u zich inspireren in onze winkel. U kunt onze prijzen vergelijken met die van een tuinmeubelen outlet.

Veel van onze tuintafels zijn onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. Zo kunt u een kunststof tuintafel schoonhouden door deze af en toe schoon te maken met een sopje en een zachte doek. Wanneer er zich veel vuil ophoopt in de naden van de tuintafel kunt u deze eventueel met een borstel uit de tuintafel borstelen.

Wanneer het zomerseizoen is afgelopen kunt u de tuintafel buiten laten staan, afdekken of binnen neerzetten. Wanneer u er voor kiest om de tuintafel binnen te zetten of af te dekken dan wordt deze niet vies en kunt u er nog jarenlang van genieten. Tevens hoeft u deze aan het begin van het seizoen niet eerst grondig reinigen. U kunt dezelfde avond nog buiten eten, genieten of gezellig een spelletje spelen. U moet ook aan uw kunnen zitten. Hiervoor kunt u kiezen voor een goed zittende tuinbank of mooie tuinstoelen.

Kom de mooiste tuintafel bekijken in de winkel

Heeft u een loungeset? Dan heeft u wellicht een lage tuintafel nodig. Hiervoor kunt u ook bij Coppens Warenhuis verkrijgen. Hier heeft u veel keuze in ontwerpen en kleuren. Kom een kijkje nemen in onze winkel. Bij Coppens Warenhuis vallen de tuintafels 20 tot 30% goedkoper uit dan elders. Bezoek onze seizoenshal en proef de sfeer. Tuinmeubels koop je bij Coppens Warenhuis.