4 Seasons Outdoor Avignon loungehoek

4 Seasons Outdoor
€ 1.399,00€ 2.799,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
212585S
Kleur
Provence
Materiaal
Wicker
Nog 4 artikel(en) op voorraad.
Levertijd 2-3 werkdagen. Er wordt voor levering contact opgenomen.

Opties

Speciale prijs daarom af magazijn. als verzenden op 2 pallets kost 100 extra bij interesse mailen

De loungehoek Avignon van 4 Seasons Outdoor heeft een aluminium frame met wickerdraad in de kleur Retro / Provance. Het is een mooie rond gevormde loungehoek bestaande uit een XL-hoek, 2-zitter links en 2-zitter rechts, inclusief kussens en Olivia koffietafel, 90 cm. doorsnee met een glasplaat.
Extra optie: Deze set met extra tussenstuk van 3065.00 euro voor 2495.00 euro.

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Artikel suggesties