Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

WK / EK Voetbal

Het EK Voetbal 2024 - alle oranje decoratie die je nodig hebt

Het is bijna tijd voor het EK Voetbal 2024 en dat betekent dat het weer tijd is om de straten oranje te kleuren. Bij Coppens Warenhuis hebben we een unieke collectie feestartikelen samengesteld om er een onvergetelijk feest van te maken.

Oranje feestartikelen en versiering voor het EK

Bij ons vind je de beste voetbal versieringen om jouw oranje feesttent aan te kleden. Denk aan oranje vlaggenlijnen, swirls, party tape en nog veel meer. Versier de gevel met een grote vlag en span vlaggenlijnen van huis naar huis. Zo ontstaat er een feestelijke oranje verbondenheid. Veel oranje feestartikelen vind je bij onze collectie koningsdag accessoires.

Oranje accessoires voor het EK

Bij Coppens Warenhuis hebben we de juiste oranje feestartikelen en accessoires ingekocht om jouw huis of feesttent om te toveren tot dé plek om voetbal te kijken. Zo maken wij onze oranje leeuwen trots. Als jouw oranje feestlocatie zich in een straat bevindt, kun je het EK vieren met de buurt. Versier de straat met mooie slingers en alles in oranje voor de optimale EK sfeer. Samen vieren we het EK in heel het land!

Oranje kleding voor het EK

Het EK Voetbal 2024 begint op vrijdag 14 juni en duurt tot en met zondag 7 juli. Natuurlijk hopen we dat het Nederlandse elftal ver komt in het toernooi. Bij Coppens ben je altijd verzekerd van de allerleukste oranje outfits. We hebben oranje kostuums, trainingsjassen, shirts en nog veel meer. Ook vind je bij ons een breed assortiment aan oranje accessoires om jouw oranje pak compleet te maken. Onze accessoires zijn er in allerlei soorten, zodat er voor iedereen iets leuks tussen zit. Denk aan oranje kettingen, oranje brillen, leuke mutsen, pruiken en nog veel meer.

Voetbal schmink voor het EK

Als je je verkleedset voor het EK compleet hebt, kun je nog extra feestelijkheid toevoegen met schmink. We hebben sticks waarmee je in één keer de Nederlandse vlag makkelijk kunt tekenen op bijvoorbeeld je wang. Er zijn ook leuke setjes van Grimas met de kleuren die je nodig hebt: rood, wit, blauw en oranje. Bekijk onze schmink online en maak een leuke keuze. Je hoeft echt geen schmink-expert te zijn om je te schminken voor het EK.

Maak het EK feest compleet!

Als je je outfit voor het EK compleet hebt, ben je nog niet helemaal klaar om de wedstrijd te gaan bekijken. Stel je voor dat Nederland een doelpunt scoort, wat natuurlijk gaat gebeuren. Dan wil je dat toch extra uitbundig vieren? Bij Coppens Warenhuis hebben we daar natuurlijk aan gedacht! We hebben partypoppers in de juiste kleuren, speciale oranje Nederland-sjaals om mee te zwaaien en extra grote opblaasbare juichhanden. Ga helemaal los en maak er een echt oranje feest van!

Bij de supermarkt kun je allerlei lekkers kopen, zoals je gewend bent bij een feestje. Maar het EK is niet zomaar een feestje! Daarom hebben wij allerlei leuke oranje artikelen om het feest een extra oranje boost te geven, zoals oranje servetten, cocktailprikkers, oranje kaarsen en nog veel meer sfeermakers.

Met al deze leuke oranje artikelen ga je een geweldige EK-periode tegemoet! Wij wensen je alvast veel plezier, eerst met de voorpret van het bestellen en kopen van oranje artikelen, en daarna tijdens het EK. Laten we er samen een oranje knalfeest van maken en ons Nederlandse elftal aanmoedigen!