WK / EK Voetbal


producten zichtbaar

Voetbal WK 2022 - alle oranje decoratie die je maar kan wensen

Oranje decoratie kopen?

Het WK Voetbal 2022 wordt dit jaar een groot oranje festijn. Het Nederlandse elftal staat alweer bijna in de startblokken en de straten kleuren weer oranje.

We hebben een unieke collectie feestartikelen gekocht om er een onvergetelijk feest van te maken.

Oranje feestartikelen en versiering WK

Rood-wit-blauwe of Oranje vlaggenlijnen, swirls, party tape en nog veel meer. Bij Coppens Warenhuis hebben we de beste voetbal versieringen om jouw oranje feesttent aan te kleden. Versier de gevel met een grote vlag en span vlaggenlijnen van huis naar huis. Zo ontstaat er een feestelijke oranje verbondenheid. Veel oranje feestartikelen vind je bij koningsdag accessoires.

Oranje accessoires

Het WK wordt voor de eerste keer in de winter gespeeld. Wij hebben de juiste oranje feestartikelen en accessoires ingekocht om jullie huis of feesttent om te toveren tot DE plek om voetbal te kijken. Zo maken wij onze oranje leeuwen trots. Jouw oranje feest locatie staat in een straat die ook nog versierd moet worden. Vier het WK met de buurt, mooie slingers, alles oranje, dat zorgt pas voor de optimale WK sfeer. Dat schept een fijne band. Het WK vieren we samen in heel het land!

Oranje kleding voor het WK

Het WK in Qatar begint maandag 21 november 2022 om 11.00 uur Nederlandse tijd. De finale wordt gespeeld op 18 december. We hopen natuurlijk dat het Nederlandse elftal de finale gaat halen. Oranje feestkleding mag daarbij uiteraard niet ontbreken! Bij Coppens ben je altijd zeker van de allerleukste oranje outfit. Zodra de feest locatie is uitgedost is het jou buurt en kun je jezelf gaan verkleden in de mooiste oranje kleding!

Oranje kostuums, trainingsjassen, shirts en meer

Dos je uit als oranje voetbalsupporter en maak er deze periode een mooi feestje van. Online oranje kleding bestellen is makkelijk. Komen passen in ons Warenhuis kan uiteraard ook. Dan zie je meteen hoeveel leuke oranje kleding en artikelen we verkopen. We hebben oranje shirts, oranje bloezen en oranje trainingsjassen. Oranje accessoires vliegen je om de oren om zo jouw oranje pak compleet te maken. Onze accessoires zijn er in allerlei soorten, zo zit er wat voor de hele familie bij. Oranje Kettingen, oranje brillen, leuke mutsen, pruiken en nog veel meer.

Voetbal schmink voor het WK

Als je je verkleedset voor het WK compleet hebt komt de schmink er bij. We hebben sticks waarmee je in 1 keer de Nederlandse vlag makkelijk kunt tekenen op bijvoorbeeld je wang. Er zijn ook leuke setjes van Grimas met de kleuren die je nodig hebt. Rood, wit, blauw en oranje. Bekijk onze schmink online en maak een leuke keuze. Je hoeft echt geen schmink-expert te zijn om je te schminken voor het WK.

Maak het WK feest compleet

Als je je outfit voor het WK compleet hebt ben je nog niet helemaal klaar om de wedstrijd te gaan bekijken. Stel dat Nederland een doelpunt scoort, en dat gaat natuurlijk wel gebeuren. Dan wil je dat toch extra uitbundig vieren? Ook hier hebben we bij Coppens Warenhuis aan gedacht. We hebben partypoppers in de juiste kleuren. Een speciale oranje Holland sjaal om mee te zwaaien of een extra grote opblaasbare juich hand. Ga helemaal los en maak er een echt oranje feest van!

Bij de supermarkt kun je allerlei lekkers kopen zoals je gebruikelijk bij een feestje doet. Het WK is echter niet zomaar een feestje. Daarom hebben wij allerlei leuke oranje artikelen om het feest een extra oranje boost te geven. Oranje servetten, cocktail prikkers, oranje kaarsen en nog meer sfeermakers.

Met al deze leuke oranje artikelen ga je een geweldig leuke WK periode tegemoet. Wij wensen je alvast veel plezier. Eerst met de voorpret tijdens oranje artikelen bestellen en oranje artikelen kopen. Daarna veel plezier tijdens het WK. Laten we er samen een oranje knalfeest van maken! En ons Nederlandse elftal toejuichen!