Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Festival kleding

Festival outfit kopen?

Ga dansen op een festival in een te gekke outfit. Ga voor de mooiste festival look. Bij Coppens Warenhuis vind je alles wat je nodig hebt om helemaal los te gaan op elk festival. De tofste festival kleding met alle bijbehorende accessoires. Welke kleding kun je dragen op een festival? Je kunt beter vragen wat je niet kunt dragen want op een festival kan er veel. Ga vooral over de top!

Camping kitsch kleding

Veel festivals worden gezien als verkleedfeest. Een festival is naast carnaval DE gelegenheid om helemaal uit je dak te gaan. Camping kitsch is hier een mooi voorbeeld van. Op dit festival kun je ordinair los gaan. Het is werkelijk het ordinairste en foutste verkleedfeest. Je verkleedt je bijvoorbeeld zoals New Kids of familie Flodder. Kamping kleding, trainingspakken, (witte) sokken, leggings, bedenk het maar. Niet verkleden is een no go! Panterkleding is eigenlijk een must!

Festival style kleding compleet met accessoires

Ga over de top is niet teveel gezegd als we het over festival kleding hebben. Stap uit je comfort zone en schaft leuke accessoires aan om je festival outfit helemaal af te maken. We hopen dat het op jouw festival prachtig weer wordt. Bereid je hier op voor. Die hoed staat je zeker goed! Als de zon schijnt en dat is echt vaak met een summer festival, is bijvoorbeeld een gekleurd vissershoedje ideaal. Een zonneklep kan natuurlijk ook. We hebben ze bij Coppens Warenhuis in allerlei leuke kleurtjes. Heb je ook de speciale sun visor summer festival gezien? Een zonneklep met steentjes en veertjes, superleuk voor wie wel op wil vallen. En dan de speciale festival glasses. Met zo’n aparte zonnebril wordt je tevens bijna niet herkend. Dit zijn allemaal te gekke festival accessoires om je ooktte beschermen tegen de hitte van de zon.

Een heuptasje is handig als je wat spulletjes bij wil houden. Ga je dan voor bling bling of toch een panterprintje? Wat is een leuke festival outfit?

Naar welk festival ga je? Techno feest, tomorrowland, camping festival, foute party, zomer festival, summer party, er zijn zoveel leuke festivals. Jij bepaalt natuurlijk zelf wat voor jou de leukste festival outfit is. Wij adviseren om helemaal uit je dak te gaan met de styling voor jouw festival outfit. Het festival seizoen is geopend en jij gaat het vieren als nooit te voren. Festival kleding voor mannen, festival jurken of andere festival kleding voor dames.

Is er speciale Festival schmink?

Er is niet speciaal festival schmink, maar we kunnen wel alle felle kleuren schmink aanbevelen. Neon tinten zijn erg mooi, vooral in de zomer. Diamantjes en losse glitters kun je bijvoorbeeld rond je ogen gebruiken. Glitters in je haar mag natuurlijk ook. Voor de dames hebben we een leuke tip. Wist je dat je ook festival haar stijlen hebt? Steek je haar half omhoog en maak een knotje. Smeer glitter in je knotje en je bent klaar om te gaan! Of laat je haar lekker los hangen en smeer glitter in je scheiding. Dit geeft je haar look een extra festival style. Met schmink en glitters maak je je outfit helemaal af en zul je shinen.

Stel zelf je festival outfit samen op onze site of kom naar ons mega warenhuis in Volkel. De leukste festival kleding en festival accessoires koop je bij ons.