Exclusief Calgory dining stoel HM 5 mm grey

Exclusief
€ 159,00€ 199,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
17908101
Kleur
Grijs
Materiaal
Wicker
Nog 12 artikel(en) op voorraad.
Excl. € 35,00 verzendkosten.
Gratis bezorgen binnen regio Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven vanaf € 500,-. Buiten deze regio vanaf € 1250,-.
levertijd 2-3 werkdagen. Er wordt voor levering contact opgenomen.

Opties

Calgory dining stoel. een mooi strakke lijnen wat past bij modern en klassiek en elke soort tafel. het frame is van onderhoud vriendelijk aluminium en het vlechtwerk half rond 5 mm in grijs gemeleerd geeft een luxe uitstraling. stoel heeft zit en rug kussen in een licht grijze kleur.

maten
58 cm breed
65 cm diep
90 cm hoog
zit hoogte
armlegger hoogte.

Deze stoelen zijn mooi te combineren met de lounge / dining set Calgory

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Artikel suggesties