Exclusief Phoenix 3 zits bank vlechtwerk kiezel

Exclusief
€ 499,00€ 699,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
1522-3C-158
Kleur
Grijs
Materiaal
Wicker
Nog 5 artikel(en) op voorraad.
Excl. € 75,00 verzendkosten.
Gratis bezorgen binnen regio Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven vanaf € 500,-. Buiten deze regio vanaf € 1250,-.
Levertijd 2-3 dagen

Opties

Phoenix 3 zits bank . Mooi strakke vormgeving. deze bank is speciaal ontworpen dat men makkelijk op goede hoogte zit en is te combineren en elke normale tuintafel van ca 75 cm hoog.
en hij is natuurlijke ook los te plaatsen
het frame is geheel van aluminium en is daarom onderhoud vriendelijk. het vlecht werk bestaat uit een combinatie van 5 mm rond vlecht werk op de boven kant en op de vlakke delen dubbel halfrond in de kleur kiezen die overal bijpast.
De kussens zijn speciaal ontworpen dat er geen knopen in zitten. het is een olefin stof die zeer sterk is en heel goed kleur echt. kleur is beige grijs met een jute werkje erin.

Bank is 190 cm breed en 77 cm diep en 96 cm hoog.
3 jaar garantie.

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Artikel suggesties