Goedkoop Siku speelgoed kopen?

Siku speelgoed is geschikt voor kinderen die van landbouwvoertuigen houden.

Siku is een Duitse speelgoed fabrikant, een fabrikant die garant staat voor jarenlang speelplezier. Siku Toys zijn ideaal voor kinderen die graag spelen met landbouwvoertuigen. Er zijn tal van opties en het speelgoed lijkt levensecht!


producten zichtbaar

Er zijn Siku tractors van vele topmerken, zoals Fendt, John Deere, New Holland en JBC. Om je vee te vervoeren is bijvoorbeeld de veetrailer ideaal. Zet er een mooie New Holland 7070 voor, en je vee komt gegarandeerd veilig aan! Ook is er de mogelijkheid om maïs te hakselen, met de John Deere maïshakselaar. Deze reusachtige machine is hiervoor ideaal, hij zal de maïsplanten kort en klein hakselen.

Speelgoedwinkel Coppens, dé Siku shop

Met bijna 100 verschillende Siku artikelen heb je eindeloos speelplezier! Landbouwvoertuigen in alle soorten en maten. Siku is ook ideaal als cadeau. Elk kind wordt er vrolijk van. Leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag, communie of voor Sinterklaas. Siku speelgoed is het meest geschikt voor kinderen vanaf 4 tot en met 15 jaar. We hebben ook Bruder, Kettler, Rolly Toys en Zapf Creation speelgoed in ons assortiment.