Speelgoed kopen


producten zichtbaar

Wilt u speelgoed kopen maar weet u niet zo goed wat u moet kopen? Dan bent u bij Coppens aan het juiste adres. In onze MEGASTORE in Volkel krijgt u uitgebreid advies en kunt u het speelgoed direct meenemen. Ook hebben we voldoende gratis parkeerplaatsen bij onze winkel. Maar u kunt ook online uw speelgoed kopen bij Coppens Warenhuis in onze online speelgoedwinkel. Hiervoor hoeft u dan ook de deur niet meer uit en bespaart u kostbare tijd. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen stellen wij alles in het werk om deze zo snel mogelijk bij u te krijgen. Veelal voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis.

Er zijn genoeg gelegenheden waar u speelgoed als cadeau kunt geven. Bijvoorbeeld voor sinterklaas, verjaardagen, kinderfeestje, diploma uitreikingen of zomaar een cadeau. Wij hebben een zeer groot assortiment speelgoed. Zo kunt u bij ons ook terecht wanneer u Playmobil of LEGO nodig heeft.

Speelgoed online kopen

Naast speelgoed online kopen kunt u ook speelgoed ook kopen in onze speelgoedwinkel. Met speelgoed online kopen krijgt u het speelgoed eenvoudig bezorgd. Bij speelgoed kopen in onze winkel komt u zelf naar onze MEGASTORE in Volkel. U heeft daar een ruime keuze een speelgoed. Het grote voordeel hiervan is dat u geen verzendkosten hoeft te betalen. Daarnaast is het leuk om even rond te neuzen in onze MEGASTORE.

Suggesties voor speelgoed zijn: speelgoed 1 jaar, speelgoed 2 jaar, speelgoed 3 jaar, babyspeelgoed, buitenspeelgoed

Wilt u goedkoop speelgoed kopen? Bestel dan veilig online of kom eens langs in onze winkel.