Goedkope Tuinbank kopen?

​Voor een goedkope tuinbank van goede kwaliteit bent u bij Coppens Warenhuis aan het juiste adres.

In onze seizoenshal vindt u 2000m2 aan tuinmeubelen tegen de beste prijs. Maar ook op onze website kunt u het assortiment bekijken en bestellen. Ook voor een tuinbank komt u bij Coppens Warenhuis. Kom eens proefzitten in onze winkel in Volkel of bekijk alvast online. U vindt ze in allerlei maten en vormen, zoals bijvoorbeeld een tuinbank loungebank, picknicktafel of als zitje ergens in uw tuin. Lekker relaxen in uw eigen tuin of ´s avonds samen genieten van de ondergaande zon.


producten zichtbaar

Houten tuinbank aanbiedingen

Kies voor een houten tuinbank. De houten tuinbank is geschikt om op een leuke plek in uw tuin te plaatsen zodat u de tuin eens van een andere kant kunt bekijken. Zo kunt u eenvoudig een nieuwe zitplek creëeren. U plaatst deze bijvoorbeeld op een mooie plek waar u 's avonds nog in de zon kunt zitten. Hout als materiaal heeft de eigenschap dat dit zorgt voor voor een goede sfeer in uw tuin. Voor de tuinbank kunnen verschillende houtsoorten worden gebruikt. Deze soorten hebben ook verschillende eigenschappen. We hebben bijvoorbeeld ook teakhouten tuinmeubelen voor uw tuin. Deze hebben een zeer lange levensduur en een specifieke uitstaling in uw tuin. Een teak houten tuinbank staat vrijwel in elke tuin.

Kom eens gezellig langs om een tuinbank te proberen. U voelt dan precies welke het beste zit. Ze zijn te verkrijgen in verschillende prijsklassen. Wanneer u langs komt in onze MEGASTORE kunt u eenvoudig komen vergelijken op prijs, op kwaliteit en op comfort. Ook voor accessoires moet u bij Coppens Warenhuis zijn. Bijvoorbeeld lekker zittende kussens in verschillende kleuren en designs.

Tuinbanken bekijken in onze seizoenshal

Bekijk en vergelijk het assortiment alvast online zodat u in de seizoenshal snel de tuinbank van uw keuze heeft uitgezocht. Bij ons op locatie kunt u dan komen proefzitten, voelen en bekijken. Zo weet u dat u de juiste keuze maakt. Misschien doet u nog wel meer ideeen op voor de inrichting van uw tuin. De lage prijzen zijn vergelijken met die van een tuinmeubelen outlet.

Naast uw tuinbank misstaat een mooie tuintafel vaak niet. Of wanneer u al een tuintafel heeft kunt u misschien ook tuinstoel gebruiken. Zo maakt u uw tuinset eenvoudig compleet.

Een tuinbank kopen en bekijken doe je natuurlijk bij Coppens Warenhuis in Volkel. Dé megastore voor al uw Tuinmeubelen in brabant.