Teak Tuinmeubelen kopen?

Zoekt u naar Teak Tuinmeubelen? Dan bent u bij Coppens Warenhuis aan het juiste adres. Op onze tuinmeubelen afdeling vindt u een ruim aanbod aan Teakhouten tuinmeubelen. Weet u nog niet of u teak tuinmeubelen in uw tuin wilt of wellicht een loungeset waar u lekker in kunt zitten loungen.

Teakhouten tuinmeubelen kopen?

Een goedkope teakhouten tuinset koopt u bij Coppens Warenhuis. Wij kunnen uw teakhouten tuinmeubelen ook bij u bezorgen. Vraag naar onze bezorgservice wanneer u Teakhouten tuinmeubelen kopen komt. Erg gemakkelijk zodat u zelf niet hoeft te sjouwen met een zware tuinbanken of zware tuinstoelen.

Onderhoud Teak Tuinmeubelen

Teakhouten Tuinmeubelen zijn van nature al gemaakt van vettig hout. U kunt kiezen om de Teak Tuinmeubelen op verschillende manieren te behandelen. Op internet zijn verschillende websites met tips te vinden. Zo kunt u er voor kiezen de Teakhouten tafel niet te behandelen. Wanneer er vlekken op de tafel komen dan kunt u deze met een schuurpapiertje eenvoudig verwijderen. Daarnaast kunt u kiezen om de teakhouten tuinset te behandelen met woodfix of teakfix. Deze producten zijn speciaal gemaakt voor Teakhouten Tuinmeubelen en zorgen voor een minimale verkleuring van uw Teakhouten Tafel. Daarnaast kunt u de tafel ook eens in de zoveel tijd behandelen met groene zeep. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling en voorkomt vetvlekken. U moet de tafel wel eens in de zoveel tijd even met een vochtige doek afnemen. Tip: op internet zijn diverse methoden te vinden om Teakhouten Tuinmeubelen / Tuinmeubliair te behandelen.

Kom onze Teakhouten Tuinmeubelen eens bekijken in onze MEGASTORE in Volkel. Kom langs en laat u inspireren!