Carnaval 2020 bij Coppens warenhuis

​Als je inspiratie zoekt voor carnavalskleding 2020 heb je nu de juiste site gevonden. Als je in 2020 carnaval gaat vieren wil je natuurlijk weten wat de carnavalstrend van 2020 is.

producten zichtbaar

Carnavals trend 2020

Waar ga jij carnaval vieren? Waarschijnlijk ergens onder de rivieren van Nederland. Daar wordt het feest ook in 2020 weer uitbundig gevierd. Genieten van een kleurrijke optocht of dansen in een polonaise. Carnaval is een geweldig verkleedfeest voor iedereen. Of je uitbundig verkleed gaat of in een bepaald kostuum bepaal je natuurlijk wel zelf. Een standaard kostuum of origineel verrassend kostuum volgens de laatste carnavalstrend. Een verkleedkostuum hoort er in 2020 wel bij, dat is zeker. Ga je als frietzak, banaan of pizza? Het blijft leuk! Natuurlijk zie je veel carnavalskleding elk jaar terug komen. Glitter en glamour, sexy kleding, pikante jurkjes en hippie kleding, we zien het echt elk jaar terug komen. Gouwe ouwe kleding, foute pakjes, western kleding en clowns. Het blijft leuk!

Elk jaar is er echter een compleet nieuwe collectie kleding voor carnaval. Het is zo leuk om een nieuw origineel carnavalskostuum te kopen dat je nog niet eerder hebt gezien. Leuke nieuwe stoffen met mooie prints, nieuwe modellen en mooie afwerkingen.

DE trend voor 2020 is een mooie luxe carnavalsjas. Je kunt deze dragen als je buiten bent over een ander carnavalskostuum, maar natuurlijk ook als je carnavalsoutfit 2020! Draag er een simpele broek of swingende petticoat onder en je outfit is klaar om op stap te gaan. Verrassend, spannend, hilarisch of grappig? In 2020 zijn we er in geslaagd om de mooiste carnavals collectie samen te stellen die je maar kunt bedenken.

Van oorsprong begint het carnavalseizoen op de 11e van de 11e. Het grote verkleedfeest wordt in 2020 gevierd op zaterdag 22 februari tot en met dinsdag 25 februari. In Noord Brabant wordt het steeds meer een trend om brabants bont te dragen. Een slipjas, colbert of compleet kostuum in rood wit geblokt. Voor dames zijn er lange en kortere dirndl jurken in dezelfde rood witte ruitjes stof. Een slipjas mag natuurlijk ook. Natuurlijk zie je ook in Brabant veel andere gekke, mooie en maffe carnavalskleding. Er zijn veel (vrienden) groepen die hetzelfde gekleed gaan. Allemaal hetzelfde kostuum of binnen hetzelfde thema. Het is allemaal mogelijk. Individueel blijft natuurlijk altijd origineel. Voor groepen zijne er leuke groepskortingen, maar individueel heb je ook de keuze om voor een luxe kostuum te kiezen of juist voor goedkope carnavals kleding. Er is in 2020 ook een geweldige collectie carnavalskleding voor lage prijzen. Niet iedereen gaat immers elk jaar een week op stap.

Carnavalskleding in alle prijsklassen en carnavalsaccessoires. Wie Coppens Warenhuis kent weet het al: Coppens biedt veel meer! Coppens heeft de allernieuwste carnavalskleding volgens de trend van 2020 en ook de juiste accessoires en schmink er bij. De biologisch verantwoorde schmink van Grimas wordt gebruikt bij elk thema. Bij Coppens kun je een complete outfit 2020 kopen. Een kostuum is nooit compleet zonder de juiste accessoires. Pruiken, baarden, snorren, hoeden en mutsen, het hoort er allemaal bij. Een simpel voorbeeld; een hippie of flower power kostuum is niet compleet zonder een lennon brilletje en een ketting met een peace teken. In onze webshop kun je bij de meeste kostuums op de foto al zien wat er bij hoort.

Bestel snel je carnavalskostuum 2020 of kom je verbazen over onze grote carnavalscollectie 2020 in onze carnavalswinkel in Volkel, Noord Brabant. De meest populaire carnavalskleding van 2020 vind je bij ons. Carnavals-kleding in alle maten, van mini tot maxi, baby maatjes en plus-size, allen in elke prijsklasse.