Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Bar tuinstoel

Bar tuinstoelen in je tuin?

Bij bar tuinstoelen denk je meteen aan een feestje in de tuin. Er zijn hogere tuintafels waar je het lekkerst aan zit op een bar stoel of bar tuinkruk.

Bij Coppens Warenhuis vind je een mooi aanbod verschillende barstoelen voor buiten. Heerlijk relaxen met een drankje in je hand is dan goed mogelijk. Een barstoel met buitentafel op hoogte schept meteen een gezellige aangename sfeer in je tuin of op je balkon. Barstoelen voor buiten zie je vaak op terrassen in de horeca, maar ze kunnen ook prima in jouw tuin staan.

Bar tuinstoelen of barkrukken, is er verschil?

Een barstoel voor buiten heeft een rugleuning en een barkruk voor buiten heeft dat niet. Maar deze namen worden ook wel door elkaar gebruikt. Barstoelen of barkrukken voor buiten hebben meestal een voetensteun zodat je echt heel comfortabel kunt zitten. Barstoelen voor buiten met een rugleuning zijn er met of zonder armleuningen.

Hoe ga je te werk om de ideale barkruk voor buiten te kiezen voor jou?

Allereerst is het belangrijk om te weten of je de tuinbarkruk aan een bar of hogere tuintafel gaat gebruiken. Zo kun je de hoogte van de barkruk bepalen. Het is handig als je 25 tot 30 cm tussen zitvlak van de barkruk en het tafelblad hebt. Dan heb je de meest comfortabele zithouding. Welke materialen worden er voor outdoor barkrukken gebruikt? Bij Coppens Warenhuis vind je barstoelen voor outdoor gebruik van verschillende materialen. Deze materialen zijn allemaal weersbestendig en makkelijk in onderhoud.

Wicker barkrukken Er zijn barstoelen met een aluminium frame waar kunststof vlechtwerk omheen zit. Dit noemen we wicker barstoelen, ze zijn uiteraard voor buiten gebruik. Eigenlijk zien deze barstoelen er zo mooi uit dat je ze ook wel binnen wil gebruiken. Op wicker barstoelen wordt vaak een zitkussen gebruikt voor extra zitcomfort.

Aluminium en stalen barkrukken

Er zijn aluminium barstoelen voor buiten en stalen barkrukken met een poedercoating. Deze laag zorgt er voor dat de bar tuinstoelen goed beschermd zijn tegen weersinvloeden. Voor de zitting kan textileen gebruikt worden. Dit neemt geen vocht op en zit erg comfortabel.

Kunststof barkrukken voor buiten Hartman

heeft een hele serie Sophie barstoelen in het assortiment. De bekende kunststof kuipstoel op een hoger aluminium onderstel. Met of zonder armleuningen. Een ergonomisch gevormde kuip waarin je uren comfortabel kunt zitten.

Een verhoogde tuinset

In stijl met de door jou gekozen bar tuinstoelen heeft Coppens Warenhuis ook bartafels in het assortiment. Zo kun je je eigen bar creëren in je eigen tuin of op je balkon. Hoogteverschillen in je tuin zorgen voor afwisseling en geven je tuin een speels karakter.

Je ziet, er zijn heel veel verschillende barstoelen voor buiten om te genieten. Borrelen of dineren met vrienden of familie. Maak van jouw tuin of balkon een locatie voor een feestje. Kijk online in de webshop of kom bij Coppens Warenhuis proberen hoe comfortabel je in een tuin barstoel kunt zitten.