Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Picknicktafels

Ben je op zoek naar een picknicktafel of picknickbank?

Hoe gaan we het noemen? Picknicktafel of picknickbank? Dat maakt eigenlijk niet uit. We weten wat er bedoeld wordt. Zitbanken of tuinstoelen gemonteerd aan een tafel. Dat is een picknickbank. Een picknickbank is ideaal voor kinderdagverblijven, scholen en grote gezinnen. Ze zijn robuust en heel functioneel. De picknicktafel wordt gebruikt om aan te eten, even pauzeren, spelletjes doen of gezellig kletsen. Schuif maar aan, er is plaats genoeg. Een picknickbank is makkelijk in gebruik en heeft een gezellige uitstraling. Picknickbanken staan vaak voor iedereen toegankelijk opgesteld op openbare plaatsen. Bijvoorbeeld in het bos, in de natuur, waar wandelpaden en fietspaden beginnen of samenkomen. Ook op verzorgingsplaatsen en zomaar langs de snelweg bij een parkeerplaats.

Een picknickbank in je tuin staat gezellig en biedt veel zitplaatsen. Hij wordt meestal niet opgeruimd en staat altijd klaar om lekker buiten te kunnen zitten.

Wil je een houten picknickbank kopen?

Houten picknickbanken zijn de meest verkochte picknick banken. Als je een houten picknickbank in je tuin hebt staan heb je toch een mooi natuurproduct in je tuin. Als je een houten picknickbank wil kopen vind je die bij Coppens Warenhuis. Hier vind je grenen picknicktafels in verschillende maten. Het grenen hout is onder hoge druk geïmpregneerd. Dankzij dit impregneren is het hout bestand tegen water en wordt het rotten van het hout voorkomen. De zitbanken zijn meestal zonder rugleuning. Ze zijn aan de tafel vast gemonteerd.

Ben je op zoek naar een picknickbank van ander materiaal dan hout?

Dat kan natuurlijk ook. Bij Coppens Warenhuis vind je ook picknicktafels van bijvoorbeeld polywood in combinatie met aluminium. Zo zijn er nog meer materiaalmixen te vinden. De Galaxy picknicktafel heeft een luxe keramieken tafelblad. Het frame is ook aluminium. Een klassieke picknick tafel, heel strak en modern. Bekijk de picknicktafels online, of schuif bij Coppens aan. Voor het warenhuis is een grote parkeerplaats, hier staan verschillende picknickbanken opgesteld. Op de parkeerplaats voor Coppens Warenhuis is het overigens nog altijd gratis parkeren. Voel je welkom en kom eens kijken naar de prachtige tuinmeubelen van Coppens Warenhuis.