Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Palletkussen

Wij als Coppens Warenhuis hebben veel verschillende mogelijkheden als het gaat om palletkussens. Ons assortiment bestaat uit grote uiteenlopend van verschillende palletkussens, loungekussens en andere tuinkussens.

Verschillende mogelijkheden palletkussens

De naam zeg het al, deze kussens zijn van toepassing om te kunnen relaxen en te lounge op pallets. Het leuke aan deze loungeset is dat u uw set helemaal zelf kunt maken in uw stijl. Steeds word deze manier van lounge populairder in Nederland. Het is natuurlijk heel goedkoop en u kunt variëren in vele verschillende mogelijkheden.

Verschillende kleuren palletkussens

U gebruikt twee pallets om op te zitten. Een voor de rugleuning en een voor de zitleuning. In totaal zal uw tuinbank dan 30 euro kosten. Dat is natuurlijk geen prijs!! Naturel pallets zijn natuurlijk mooi, maar je kan natuurlijk uw eigen wens een kleur geven. Natuurlijk zit of ligt een pallet niet lekker. Met mooie palletkussens maakt u uw loungeset compleet. Iedereen heeft natuurlijk andere wensen en eisen. Gelukkig hebben we een ruim aanbod zodat we aan uw wensen of eisen kunnen voldoen. We hebben mooie merken, verschillende stoffen die waterbestendig zijn of niet. Ook hebben we vele verschillende kleuren palletkussen.

Palletkussens in verschillende maten

De palletkussens hebben meestal standaard maten aangezien de pallets ook in een paar maten te verkrijgen zijn. De Europese pallets hebben een afmeting van 120cm lang en 80cm breed. De palletkussens zijn precies op die maten afgestemd. De zitkussens hebben in vele gevallen identieke maten, zodat deze precies op de pallet passen. Een rug kussen plaats je dan op het zitkussen.

Verschillende materialen die gebruikt worden bij palletkussens

In onze winkel hebben we twee verschillende stoffen die verkrijgbaar zijn. Katoenen palletkussens en polyester palletkussens. Deze stoffen hebben unieke eigenschappen wat uw keuze kan veranderen. Katoenenkussens zijn zeer luchtig waardoor de warmte er minder goed in komt te zitten. Polyesterkussens kunt u weer makkelijker schoonmaken. Ook hebben we all weather kussens die dus weersbestendig zijn en die je gemakkelijk kunt uitwassen door de handige ritssluiting die op de kussen zit. Rits het open en haal de hoes los en was het op een lage temperatuur uit.

Kortom is er genoeg keus als het gaat om palletkussens.

U kunt kiezen uit verschillende kleuren, maten en materialen. Het is natuurlijk niet makkelijk om die keus te maken en daarbij willen we u natuurlijk graag helpen. Op onze site kunt u kijken naar onze gevarieerde palletkussens, maar u kunt ook naar onze showroom komen waarbij we samen met u kunnen kijken naar de juiste en passende oplossing.