Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Schommelbanken

Een schommelbank in je tuin

Nieuwe tuin en terrasmeubelen kopen doe je bij Coppens Warenhuis. Hier vind je het grootste assortiment tuinmeubels in Brabant. Behalve complete tuinsets en loungesets vind je hier ook schommelbanken in de aanbieding. Schommelbanken zijn een mooie toevoeging aan je tuin of op je veranda.

Ga je investeren in een schommelbank?

Dat is een goed idee. Gun jezelf een comfortabele schommelbank in je tuin. Een schommelbank is een luxe tuinmeubel. Je kunt er ultiem op relaxen, terwijl de bank jou zachtjes heen en weer wiegt. Als je niet altijd in de zon wil zitten of liggen gebruik je de luifel. Bijna elke schommelbank heeft een zo’n makkelijk dakje. Op een warme lente of zomerdag een beetje heen en weer schommelen heeft een rustgevend effect. Lekker met je ogen dicht genieten of juist met je ogen open van het mooie uitzicht. Of misschien eindelijk dat boek lezen.

De juiste plek voor je schommelbank

De beste plek om een schommelbank in je tuin te plaatsen is daar waar je kunt genieten van een mooi uitzicht. Er zijn nog wel een aantal dingen meer waar je rekening mee moet houden. Bij een schommelbank heb je meer ruimte nodig dan bij een gewone loungebank. Zowel aan de voor- als achterkant heb je ruimte nodig om te kunnen schommelen. De luifel is vaak wat groter dan de schommelbank, houd hier ook rekening mee bij het kiezen van de plek. Heb je genoeg ruimte in je tuin? Aarzel dan niet en koop die schommelbank om extra te genieten van je tuin en lekker weer.