Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Ruche blouse

Dé must-have in je kledingkast is een ruchesblouse.

Een ruchesblouse is heel veelzijdig. Die kun je echt naar veel gelegenheden dragen.
Een ruche blouse wordt in de volksmond ook wel froezel bloes, disco blouse of party shirt genoemd. Een blouse met ruches past in veel kledingstijlen. Een ruchesblouse wordt het vaakst gedragen met carnaval. Hij is echter ook zeker geschikt voor veel themafeesten. Een rucheblouse mag je niet missen in de garderobe of je kledingkast. Die wordt er echt regelmatig uitgehaald. Ruchesblousen zijn er in alle gangbare maten voor dames, heren en kinderen

Wat is een rucheblouse?

Een ruchesblouse is meestal gemaakt van satijn met een knoopsluiting aan de voorkant. Langs de knoopsluiting zijn verticaal ruffles genaaid. Ruffles zijn smalle strookjes die er gerimpeld op genaaid zijn. Bij sommige ruchesblousen zijn ook rimpelstroken aan de manchetten onder aan de mouwen genaaid, maar dat hebben ze niet allemaal. De manchet ruches zijn een mooi detail en geven de blouse een luxe uitstraling. Als je een ruchesblouse onder een jasje draagt is het extra mooi als deze ruffles er onder uit komen. Ruche blousen worden echt in alle kleuren van de regenboog gemaakt. Er zijn ook ruchesblousen in neon kleuren. Standaardkleuren zijn zilver, goud, zwart en wit.

Wanneer draag je een ruche blouse?

De ruffled blouse, ofwel de blouse met ruches is de perfecte blouse met carnaval. Het is een basis voor je carnavalsoutfit. Je kunt een ruchesblous namelijk met veel andere kledingstukken of accessoires combineren. Een clown kan een ruche blouse dragen, maar ook een circusdirecteur, dj, presentator of presentatrice, gentleman, pooier of welk personage je kunt bedenken.
Een ruchesblouse past in veel verschillende thema’s. Als kleur kies je wat je mooi vindt of wat in het thema past. Glitter en glamour vraagt bijvoorbeeld om een zilver of gouden ruche blouse. Deze kunnen ook met kerst gedragen worden, evenals rood, zwart of wit. De ruche blouse kan binnen deze thema’s solo gedragen worden of onder een colbert. Wil je een chique look? Dan combineer je deze kleuren met bijvoorbeeld een zwarte broek.
Als je naar een foute party gaat ben je prima verkleed als je een ruche blouse draagt. Je kiest dan voor een vrolijke felle kleur. Draag er een grote zonnebril en dikke gouden ketting bij, dan is je outfit helemaal af.

Een ruche blouse aanbieding kopen?

Krijg je inspiratie door deze tekst? Hoeveel kleuren ruche blouses ga jij in je kledingkast hangen? Ons advies is om zeker 2 ruche blousen te kopen. Kies een kleur voor chic en een mooie felle kleur die je leuk vindt. Op deze manier kun je naar heel veel themafeesten. Je hebt altijd de geschikte ruche blouse in de kast hangen. Weet je wat er zo leuk is? Je hebt de mooiste ruche blousen nu online gevonden. Bij Coppens Warenhuis vind je de mooiste ruche blousen van mooie kwaliteit voor de beste prijzen. Alle kleuren ruche blousen voor volwassenen en ook ruche blousen voor kinderen.