Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Leger kleding

Legerkleding kopen?

Binnen de categorie beroepen vind je Coppens carnaval alle mogelijk soorten legerkleding. Legerkleding is beroepskleding en heel populair met carnaval. Militaire kleding met camouflage print is een prima basis als verkleedkleding. En natuurlijk niet alleen voor jongens, hoewel jongens graag heel vaak legerkleding dragen. De shirts zijn zo gewild dat ze ook in het dagelijks leven veel gedragen worden. Met carnaval is het superleuk om je helemaal als soldaat uit te dossen, maar het kan natuurlijk ook bij een foute party of een ander verkleedfeest. Een legerbroek, een camouflage shirt en een camouflage petje. Daarmee zijn jongens al heel blij.
Het leukste is het om wat leger accessoires erbij te kopen. Een dog tag, dat is een naamplaatje, een pilotenbril of een camouflage stick om groene, bruine of zwarte strepen op je gezicht te maken.
Als het wat frisser is zijn er ook bodywarmers met camouflage print.

Legerkleding voor iedereen

Ben je op zoek naar legerkleding voor je kind? Dat vind je vast en zeker bij Coppens Warenhuis.
Legerkleding is echt niet alleen voor jongens. De legerbroeken en camouflage shirts zijn geschikt voor jongens en meisjes. Klein en groot. Voor meisjes zijn er speciale leuke leger outfits. Een legerjurkje, een camouflage rokje of camouflage jasje. Je kunt een compleet pak kopen, maar je kunt natuurlijk ook je eigen leger outfit samenstellen.
Legerkleding is er in verschillende soorten en maten en kan zowel door kinderen als volwassenen gedragen worden. Er zijn onesies, een camouflage overall of groen piloten pak en leger basics.
Ga je verkleed als soldaat, Jet piloot of Army man? Of vind je het leuker om zelf je leger outfit samen te stellen? Een legerbroek of rokje met een shirt is al voldoende voor een mooi verkleedpak. Draag er een kogelriem of geweer bij om het speciaal te maken.
Voor iedereen hebben we de juiste legeroutfit compleet met allerlei leuke accessoires. Een baret, hoed, muts, leger helm of veldpet, alles om je legerkleding compleet te maken. Ook de basis leger accessoires vind je bij Coppens Warenhuis. Bijvoorbeeld een camouflage panty of beenwarmers met camouflage print.

Camouflage kleding is trendy

Als jaren is camouflagekleding een trend met carnaval en dat zal voorlopig zo wel blijven. Camouflage kleding is populair bij dames, heren en kinderen. Legerkleding heeft een stoere uitstraling. Het kan gedragen worden als basic. Camouflage kleuren zijn groen, bruin en zwart. Voor carnavalskleding worden ook wel eens andere kleuren gebruikt.

Bestel de mooiste legerkleding met camouflage print online in de webshop van Coppens Warenhuis. Dan heb je deze snel in huis. Vanaf 49.95 wordt je bestelling gratis thuis bezorgd. Vind je het leuk om de camouflage kleding te komen passen? Dan ben je welkom in onze carnavalswinkel in Volkel. Je ziet dan meteen de leuke leger accessoires die je bij je leger outfit kunt combineren.