Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Halloween kostuum

Themafeest Halloween: engste feest van het jaar

Halloween is het engste feest van het jaar en wordt steeds uitbundiger gevierd. Mensen verkleden zich met een Halloween kostuum, compleet met masker en/of andere Halloween accessoires. Bij Coppens Warenhuis hebben we een uitgebreide collectie Halloween decoratie en kleding voor zowel kinderen als volwassenen. Maak je Halloween outfit helemaal af met schmink, tattoos, een griezel masker of gekleurde lenzen. Of je nu meedoet aan een Halloween activiteit of een griezelfeest organiseert, wij hebben alles in huis voor een geslaagde Halloween.

Halloween kostuums voor iedereen

Bij Coppens vind je een grote collectie Halloween kleding in alle soorten en maten, zowel voor dames, heren als kinderen. Kies uit heksenjurken, zombiepakken , spoken outfits, duivelskostuums, zwarte capes, skeletpakken en nog veel meer. Maak je Halloween outfit compleet met bijpassende accessoires zoals schmink, tattoos, griezelmaskers, gekleurde lenzen, nepbloed en angstaanjagende pruiken.

Halloween activiteiten en Trick or Treat

Eind oktober komen de mummies, spoken, heksen en monsters tot leven. Verenigingen en buurten organiseren halloween-tochten en halloween-feesten, zoals trick or treat tochten. Tijdens dit kinderfeest gaan kinderen ’s avonds verkleed langs de deuren en vragen om een “treat”, een traktatie. Ze maken diegene die opendoet een beetje bang met hun scary outfits.

Speciale Halloween decoratie voor een spooktocht of zombiefeest

Bij Warenhuis Coppens vind je een breed assortiment aan Halloween decoratie voor binnen en buiten. Denk aan spoken en skeletten, griezelpoppen, angstaanjagende maskers, scary griezelclowns, maar ook kindvriendelijke artikelen die een themafeest helemaal afmaken. Natuurlijk kun je bij Coppens ook terecht voor de standaardartikelen zoals griezelige slingers, thema ballonnen, bordjes en bekers, zwarte rozen en vleermuizen.

Angstaanjagende dieren voor Halloween

Met Halloween worden er veel enge dieren gebruikt om jezelf te verkleden of als Halloween decoratie. Versier je huis met grote en kleine nepspinnen in een groot web, hang harige vleermuizen op, zet nep muizen en ratten neer, een zwarte kat met hoge rug of een zwarte kraai.

Bezoek Coppens Warenhuis voor al je Halloween benodigdheden

Wil je ons uitgebreide assortiment Halloween kostuums, accessoires en decoratie in het echt bekijken? Bezoek dan onze winkel of neem een kijkje in onze webshop. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij adviseren je graag verder!