Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Steampunk kleding dames

Steampunk kleding voor dames

Met carnaval is er steeds meer vraag naar steampunk kleding en steampunk accessoires. Omdat steampunk steeds meer gevraagd wordt is het assortiment op dit gebied enorm uitgebreid. Eigenlijk is steampunk een beetje sciencefiction uit Victoriaanse tijden. Steampunk is fantasie, het is geen bepaalde periode uit historische tijden. Steampunk kleding is vaak bruin of ecru met zwart, je kunt er eigenlijk eindeloos mee combineren en tijdloos over fantaseren. Hoe ziet dames steampunk kleding er uit? Voor dames zijn er steampunk jurken, rokken, blousen en jassen. Steampunk en burlesque kleding voor dames zijn vaak afgewerkt met mooie kant of een lederen detail. Er is steampunkkleding in elke maat, voor elke vrouw, er zijn zelfs sexy steampunk jurken.

Voor heren zijn er losse blousen en lange jassen.

Ook zijn complete steampunk kostuums te koop. Vaak wordt er bij een steampunk outfit een hoge hoed gedragen. Dit mag ook een bolhoed zijn. De gekozen hoed kan worden opgesierd met een steampunkbril, een broche, kleine radartjes of tandwielen. Ook een veer wordt hier voor gebruikt. Steampunk accessoires zijn vaak van metaal, of kunststof in een metal of roest kleur. De meest gebruikte steampunk accessoires zijn brillen, tandwieltjes en kettinkjes. Een extra mooie accessoire is een zakhorloge.

Steampunk is een heel geschikt thema voor groepskleding. Omdat er zoveel steampunk artikelen te koop zijn kun je met een grote groep carnavalsvierders toch allemaal verschillend gekleed gaan. Er is goedkope steampunk-kleding te koop, maar ook is er een mooie collectie luxe steampunk-kleding van mooie speciale stoffen.