Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Kerst

Kerstkleding voor de decembermaand.

Als Sinterklaas weer teruggaat naar Spanje denken we steeds meer aan Kerst. We maken het gezellig in huis met lichtjes, een kerstboom en allerlei leuke kerstaccessoires. Als het thuis gezellig is gemaakt gaan we denken aan de kerstkleding. Wat doen we aan met kerst? Bij Coppens Warenhuis hebben we traditionele kerstkleding voor dames, heren en kinderen. Traditioneel is bijvoorbeeld een kerstjurk of kerstmanpak. Dit zijn complete verkleedkostuums voor Kerst. Er is ook speciale Glitter & Glamour kleding en we hebben mooie kerstkostuums en hippe, foute kersttruien.

Welke kerstkleding kies jij uit?

Welke kerstkleding je kiest is afhankelijk van hoe je Kerst gaat vieren. Als je lekker op de bank een kerstfilm gaat kijken is het wel fijn om kerstsokken te dragen. Lekker warm aan je voeten. Een trendy kersttrui kan bij elke gelegenheid. Ook op de bank, hij geeft je dan niet alleen warmte maar ook een extra kerstgevoel. Een hippe kersttrui kun je heel de winter dragen, ook aan het kerstdiner.

Kerstkleding in stijl

Ga je naar een kerstdiner in stijl of heb je een galafeest met Oud en Nieuw? Ook dan kun je kiezen voor een mooie kersttrui. Er is echter veel meer kerskleding te koop. Er is namelijk ook sjieke feestkleding voor kerst. Een sjieke kerstoutfit voor dames kan bijvoorbeeld een mooie kerstjurk zijn. Een traditionele kerstjurk, rood met wit randje. Of helemaal anders, een effen kleur ondergrond met een leuke kerstprint er op. Een glitterrokje gecombineerd met mooie bloes kan ook, of een Kerst opposuits speciaal voor dames met een rokje. Dit lijkt dan een zogenaamd mantelpakje voor Kerst.
Sjieke Kerstkostuums voor heren zijn er in verschillende uitvoeringen. Een mooie kerstcolbert met witte blouse kan bij een standaard broek. Een compleet kostuum vind je in de kerst collectie van Opposuits. Deze bestaat uit colbert, pantalon en stropdas met eenzelfde kerstprint op een effen kleur ondergrond. Waarom deze kerstpakken ook wel foute kerstkostuums genoemd worden is niet voor iedereen helemaal duidelijk. Ze zijn niet echt fout en hebben wel degelijk een heel goede pasvorm. Fout is hier de uitdrukking voor de print die erop staat. In het dagelijkse leven draag je deze echte kerstpakken natuurlijk niet.

Welke kerstkleding is er voor kinderen?

De collectie kerstkleding voor kinderen is bijna even groot als de kerstcollectie kleding voor volwassenen. Kinderen vinden een kersttrui met een grappige afbeelding vaak het leukst. Dit mag Rudolf zijn, een kerstboom of sneeuwpop. Dat maakt niet uit. Er zijn ook kersttruien voor kinderen met een breiwerk patroon uit vroegere tijden. Kinderen dragen kersttruien ook als ze naar school gaan.
Vooral meisjes vinden het leuk om zich met Kerst te kleden met glitters en pailletten. Mooie glitterrokjes zijn er in verschillende kleuren en worden vaak ook nog buiten de kerstdagen gedragen. Een kinderkerstpakje mag ook totaal iets anders uit onze carnavalscollectie zijn. Denk hierbij aan een kerstoutfit als sneeuwpop, fee, kerstengel of bijvoorbeeld een ijsbeer.

Waarom een kerstoutfit dragen?

Waarom ga je je verkleden met kerst? We houden van verkleden en met extra leuke kerstkleding maak je deze feestdagen compleet. Maak indruk op familie, vrienden en collega’s met een trendy kerstpak of ugly christmas suit. Lach om die grappige kersttrui van je buurman. Geef je tante een compliment voor haar mooie kerstjurk. Iedereen wordt vrolijk en blij met leuke kerstkleren.
Verkleed je met kerst zo uitbundig als jij wilt omdat het leuk is voor jezelf en voor je toeschouwers. Kies bijvoorbeeld voor een ruchesblouse in zwart, wit, rood, zilver of goud. Ga voor een complete kerstoutfit of kies voor een leuke kersttrui.
Maak kerst gezellig, sfeervol en leuk met onze kerstkleding voor het hele gezin.